Kids' aktiviteter i det nordlige Californien

Kids' aktiviteter i det nordlige Californien

Ud over de indlysende valg, som deltager i en sommerlejr eller besøge Nationalparken Sequoia National Park, har nordlige Californien et væld af andre aktiviteter specifikt oprettet for at tage højde for børn. Disse omfatter museer og forlystelsesparker, hvoraf nogle er non-profit og designet til at fremme læring. Disse faciliteter har også boliger for fødselsdagsfester og grupper.

Pixieland Amusement Park

Pixieland Amusement Park, der ligger i de nordvestlige forstæder i San Francisco, er et godt valg for unge børn. Forlystelser i parken omfatter en miniaturejernbane, karrusel, rutschebane, te kopper, fly og antikke biler. Særlige tilbud omfatter pakker til fødselsdagsfester og skolens ekskursioner. Parken dage varierer afhængigt af tid af året, men det er næsten altid åbne - med undtagelse af ferie - på torsdag til søndag fra 10: 00 til 4:30 eller kl. Dens børn Cafe serverer et udvalg af fødevarer, drikkevarer og is. Kuponer er tilgængelige og forlystelsesparken Pixieland vært for særlige arrangementer, herunder en Halloween Spooktacular. Grupper kan også bestille specialitet pizzaer på forhånd.

Pixieland Amusement Park

2740 E. Olivera Rd.

Concord CA 94519

925-676-9612

pixieland.com

Discovery Museum

Discovery Museum kan findes i det nordvestlige hjørne af staten i byen Eureka langs Pacific Coast. Det er en non-profit museum for børn med interaktive udstillinger og programmer inden for videnskab, kunst, kultur og teknologi. Målet med museet er at undervise og fremme en vilje for børn at lære. Udstillingsgenstande omfatter S.S. Discovery hvor børn blive kaptajn på et tall ship. En anden er en cykel på hvilke børn pedal til det punkt, de er i stand til at tænde en gaden signal. Dens eneste organ spiser udstille forklarer videnskab at gøre sund mad valg.

Museet har særlige boliger for fødselsdagsfester og særlige programmer for skolens ekskursioner. Den er åben hver dag, men mandag til enten 4 eller kl.

Discovery Museum

501 tredje St.

Eureka, CA 95501

707-443-9694

discovery-museum.org

Eventyrby

Fe fortælling by er en non-profit organisation og en to og en halv-acre børns spille park og udendørs museum ligger William Land Park i Sacramento, åbnet i 1959, eventyrby har mere end 25 farverige play sæt med temaer af mange populære børns historier. Børn kan møde Peter kanin på Mr. McGregor haven eller Deltag i Robin Hood's band af Merry Men i Sherwood skoven store spille fort. Eventyrbys Kong Arthur's Castle er også vært fødselsdagsfester. Årlige medlemsbidrag samt park rabatter er tilgængelige. Det også året rundt særlige arrangementer og live teaterforestillinger. En speciel optagelse sats er tilgængelige for ekskursioner, der kommer til eventyrby. Parken er åben fra 9 eller 10 am indtil kl, afhængigt af tid af året.

Eventyrby

3901 jord Park Dr.

Sacramento, CA 95822

916-808-5233

fairytaletown.org


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com