Sådan oprettes Geisha frisure

Traditionelle geisha er japanske ydeevne kunstnere. Deres kunst består af klassisk musik og dans. Geisha er blevet så berømt for deres udførlige makeup, frisure og påklædning som deres kunstfærdighed. Japanske geisha har længe været forvekslet med prostituerede, fordi under anden verdenskrig, prostituerede ofte efterlignet udseendet af geisha, selv kalder sig \"Geisha piger. \" The American GIs ofte ikke kender forskellen mellem "Geisha piger", og ægte geisha. Oprettelse af geisha frisure kan være tidskrævende. Følg disse trin for at oprette en smuk geisha frisure i så lidt tid som muligt.

Instruktioner

• Vaske dit hår med en volumizing shampoo og anvende mousse i hele. Føntørre håret glat med en stor rund børste, trække håret henslængt fra rødderne til enderne. Når håret er tørt, drille hår under lidt for at tilføje volumen.

• Del dit hår i tre afsnit; på toppen og på to sider. Forlade tilbage hængende ned for nu. Børste hår på toppen glat og oprette en poof af flipping det tilbage over toppen af dit hoved, og sikre det med knappenåle på kronen. Skubbe din hånd direkte ind i din hårgrænse og med håret mellem fingrene; træk forsigtigt opad oprettelse "poof." Spray denne øverste del med ekstra fast bedrift hairspray, især i kronen hvor det er fastgjort.

• Tag én side og holde håret direkte ud til siden. Gradvist roll hår omkring din hele hånden, i en baglæns bevægelse mod du hovedet. Dette bør skabe en bred rulle. PIN inde roll fast til dit hoved. Hvis roll søger smalle, løsne det med fingrene på benene til at gøre det bredere. Helt sikkert det med en masse hårlak. Gentag rulle på anden siden.

• Glat den resterende hår hængende ned i ryggen med en børste. Rul håret i en kæmpe rulle mod til nakken af halsen og sikkert med knappenåle. Du skal muligvis en ven til at hjælpe, som roll bør bredden på begge dine hænder med hånden sammen. Sektioner kan falde, hvis du forsøger at fastgøre det op selv. Igen, spray det som en sindssyg med det faste hairspray.

• Pryde dit hår med spisepinde, krydser hinanden på bagsiden af dit hoved, med toppe på kronen. Fastgør en stor blomst, som en solsikke i mellem toppen og en side rulle, står foran, og så mange andre blomster omkring dit hoved, i mellem ruller, som du ønsker (Se ressourcer). Nu er alt du skal gøre for at fuldføre din geisha udseende, oprette den omfattende white-faced makeup og klæde i den omfattende kimono kostume.

Tips & advarsler

  • Denne frisure kan kun oprettes med langt hår. Hvis du har kort hår, kan du overveje at købe en geisha paryk (Se ressourcer).
  • Du kan aldrig have for meget hårlak med dette look. Bred ruller vil har brug for ekstra støtte til ophold på plads.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com