Hvad gør for meget tvekulsurt natron til Cornbread?

Erfarne bagere har stærke og ofte modstridende udtalelser om emnet af cornbread. Det kan gøres, søde eller usødet, med sød mælk eller kærnemælk og hvid, blå eller gul cornmeal. En af de få hårde og hurtige regler er at begrænse bagepulver, som kan have en række ubehagelige virkninger, hvis den bruges alt for entusiastisk.

En uheldig sammenbrud

Cornbread kan ofte være temmelig tæt, især hvis din favorit opskrift bruger en forholdsvis lille mængde hvedemel sammen med majs. Forsøger at gøre det lettere og fluffier ved at tilføje bagepulver er normalt en dårlig strategi. Hvis du surdej over din cornbread vil det stige overmodig, men derefter problemer sætter ind. Sodavand producerer mere kuldioxid end dejen kan indeholde, og boblerne flygte frem for at blive fanget som cornbread sætter og bliver fast. Hvis du har virkelig været hårdhændede, kan midt i cornbread skjule dramatisk og efterlade midten tætte og sunkne.

I meget dårlig smag

Bagepulver gør din cornbread stige, fordi det reagerer kemisk med sure ingredienser i dejen, normalt kærnemælk eller surmælk. Mængden af syre og mængden af sodavand skal være afbalanceret, så lidt eller ingen soda er efterladt i dejen. Hvis du tippe skalaen til fordel for sodavand, ikke vil der være nok syre til at gøre. Din færdige cornbread vil have en udpræget sæbevand, salt kemisk smag fra den overskydende soda. Det kan være maskeret til en vis grad hvis du sprede cornbread med syltetøj eller sirup, men det vil altid være mærkbar.

En rigtig mørkt Tan

Mange opskrifter, der er rejst sig primært med bagepulver kræver også en lille mængde af soda, at gøre dejen eller dej svagt basisk. Dette fremmer Maillard reaktioner, en kemisk ændring, der forårsager browning i fødevarer, som de bages. Som med mange andre ting i bagning, lidt er godt, men en masse kan være problematisk. Hvis du bruger for meget natron i dine cornbread, kan skorper brune alt for hurtigt og alt for dramatisk. Slutresultatet er en scorched udseende skorpe, ellers en cornbread, der ser fint, men er desværre underbaked på indersiden.

Fix-It-Guide

Hvis din sædvanlige cornbread opskrift efterlader den sæbevand smag af soda i munden, justere det ved enten tilføje syreindhold eller reducere sodavand. Tilføje syreindhold, hvis cornbread er tætte og stiger dårligt, eller reducere sodavand, hvis det allerede stiger godt. Hvis du har et uheld sætter for meget sodavand, tilføje kærnemælk eller surmælk at afbalancere det og derefter op til en ekstra 1/4 kop mel til at imødegå flydende og styrke dej. Hvis din cornbread er ikke så let og luftigt som du ønsker, Tilføj bagepulver i stedet for soda. Bagepulver har sin egen balance af sodavand og surhed, så det ikke er så problematisk.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com