Sådan gård blå krabber

Blå krabber (Callinectes Chionoecetes) har længe været betragtet som en delikatesse på østkysten af USA. Desværre, som følge af forringelse og forurening i Chesapeake Bay, fiskeri efter vilde blå krabber ud for kysten er blevet svært. Nogle amerikanske restauranter og krabbe leverandører har henvendt sig til asiatiske rugerier, men forskere fra University of Maryland og journalister fra Baltimore Sun and Science Daily har opdaget at det er muligt at dyrke og hæve blå krabber i ferskvand.

Instruktioner

Forberede larver rugeæg

Krabber kan blive kannibalistiske når lever tæt fjerdedele

Placer en 2-tommer lag af sand i bunden af 1 m3 tank. Fyld tanken med ren ferskvand og tilføje havsalt for at oprette en saltholdighed niveau af.3 promille. Installere en mekanisk filtration system for at filtrere Krabbe affald i tanken. Sted 10 insemineret kvindelige krabber i tank og skærm til at bekæmpe. Foder kvindelige krabber en lille håndfuld mad pellets (om fem eller seks) per Krabbe en gang om dagen. Overvåge æg massen, der vises på krabber underliv.

• Læg et 2-tommer lag sand på bunden af 400 L tank. Fyld tanken med ferskvand og tilsættes salt for at oprette en saltholdighed niveau af.3 promille. Installere en mekanisk filtration system for at filtrere Krabbe affald i tanken. Når ægget masse ser anstrengte og klar til at klække, overføre de kvindelige krabber til 400 L tank. Sikre 125 & #x3BC; m mesh filtre i hver larver tank, så larverne ikke er filtreret ud med affald. Efter klækning, vil larver flyde til toppen af tank vand.

• Placer sandet i bunden af 500 L og 2.000 L tanken til at oprette et lag omkring 2 inches tyk. Fylde 500 L og 2.000 L tankene med ferskvand og tilsættes salt for at oprette en saltholdighed niveau af.3 promille. Installere en mekanisk filtration system for at filtrere Krabbe affald i hver tank. Saml larver i 25 ml prøver med pipette og bægerglas og overførsel 38 til 138 25 ml prøver pr. L i de store 500 L og 2.000 L tanke.

Vedligeholde krabber

• Feed Krabbe larver 50 mg af hjuldyr (fritsvømmende plankton) pr. liter en gang om dagen. Krabber vil begynde at mærkbart modne i 44 til 55 dage.

• Overvåge små krabber til aggressivitet og kannibalisme og adskille dem inde i tanke efter behov.

• Fjerne modne krabber fra tanke og spise eller sælge dem.

Tips & advarsler

  • I et par måneder, som krabber modne, feed strimlet dem rejer pellets og fisk mad.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com