Om Epcot Center

Epcot Center havde navnet forkortet til Epcot i 1994. Åbnede i 1982, er Epcot en af fire temaparker, der omfatter Walt Disney World Resort. Epcot omfatter 300 hektar. Der er dobbelt så stor som Magic Kingdom. Epcot, som det står i dag, var inspireret af Walt Disneys oprindelige vision, og er opdelt i to særskilte afsnit--fremtid verden og World Showcase. Epcot er generelt åbne fra 9 am til 21.00 Du kan besøge Epcot, alene eller som en del af en park-hopping oplevelse.

Hvad betyder "Epcot"?

"Epcot" står for eksperimenterende Prototype Community Of Tomorrow. Det oprindelige koncept, designet af Walt Disney selv, var en utopisk City. Undertiden ordet "by" i stedet for "Fællesskabet."

Fremtidige verden

Fremtidige verden er et dagligt syn i Epcot. Det er fyldt med en række attraktioner, og indeholder en af de hurtigste forlystelser i alle Disneys parker, Mission: plads. Mission: Space er en bevægelse simulator, der lader gæsterne opleve en rejse til Mars. Ikonet fremtidens verden er Spaceship Earth. Spaceship Earth ligner en kæmpe golfbold. Gæsterne kan indtaste Spaceship Earth og tage en tur gennem tid og rum, plotte løbet af Ray Bradbury historie skrevet udelukkende for turen.

World Showcase

I ånd af Epcot, er andre hovedafsnittet af parken kendt som World Showcase. World Showcase er en chance for at opleve en bred vifte af forskellige kulturer, alle på én gang. Dette område af parken byder på mad, shopping og seværdigheder baseret på de forskellige kulturer i 11 forskellige lande. Landene er Mexico, Norge, Kina, Tyskland, Italien, USA, Japan, Marokko, Frankrig, Det Forenede Kongerige og Canada.

Seværdigheder

Epcot tilbyder mange attraktioner for en bred aldersgruppe. Den nyeste attraktion, Disney's Kim muligt World Showcase eventyr, tillader børn at blive hemmelige agenter og gå på en park-wide skyllevæske jagt. Parken er også udstyret med Soarin', som simulerer en hang-gliding flyvning over Californien; Mission: Rum, der tillader ryttere at opleve en tur til Mars; og teste spor, som sætter ryttere i situation at crash test dummies. Andre attraktioner omfatter havene med Nemo og venner, malstrøm og Ellens energi eventyr.

Særlige begivenheder

Epcot, ligesom alle Disney World og tilbyder en række særlige begivenheder hele året. I feriesæsonen, besøge ferie rundt om i verden. Ferie verden konverterer World Showcase til en opvisning i hvordan hvert land fejrer denne tid af året. For voksne vært Epcot Epcot International mad og vin Festival. I løbet af sommeren samler Epcot en række hyldest-bands for koncertserie, lyde som sommer. I foråret tilbyder Epcot Epcot International blomst og have Festival.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com