Mad sikkerhedstip til Konditor kokke

Mad sikkerhedstip til Konditor kokke

Konditor kokke forberede normalt desserter såsom kager og tærter samt brød og is i en kommerciel køkken. Selv om forberede kager kan synes som det bærer mindre fare for fødevarebårne sygdom end forberede andre typer af fødevarer, såsom kød og fjerkræ, Konditor kokke skal være opmærksomme at utilstrækkeligt æg og dårligt gemt mejeriprodukter udgør masser af farer. Du kan gøre meget for at mindske risikoen for madforgiftning fra en af dine smukke konfekt.

Brug termometre

Hænge en nøjagtig termometer inde hver fryser og køleskab i køkkenet for at sikre fødevarer er lagret på passende temperatur. Ifølge USDA, frysere bør ikke være varmere end nul grader Fahrenheit og køleskabe skal være ved en temperatur på 40 grader eller lavere.

Brug et termometer, når du forbereder en creme eller bagning. Når madlavning, termometeret vil hjælpe dig vide, når en fødevare er kogt til et sikkert temperatur og vil også forhindre dig i overcooking visse fødevarer såsom æg, og ved et uheld ødelægger en dessert.

Holde maden nedkølet

Efterlad ikke visse fødevarer ud af køleanlæg for længere perioder. Salmonella og andre bakterier kan vokse hurtigt, når en fødevare er overladt til at sidde i temperaturer over 40 grader. For at forhindre vækst af bakterier, Placer mælk, æg og andre mejeri-produkter direkte i køleskabet efter at have modtaget en forsendelse. Når du forbereder en parabol, kun tegne mængden af æg eller mælkeprodukter, du har brug for og lad hvile i køleskabet.

Undgå utilstrækkeligt æg

Hvis du forbereder en creme, Sørg for at varme creme til 160 grader Fahrenheit til at dræbe enhver salmonella eller andre bakterier. Varme base for ice cremer, der indeholder æg til 160 grader før churning. En anden måde at undgå fødevaresikkerhedsrisici fra æg er at udelade dem eller bruge pasteuriseret versioner. Ifølge Mark Bittman i hans bog, "Hvordan at Cook alt", kan en kok erstatte æg i en is opskrift med majsstivelse.

Rengøre overflader

Før rullende ud en pie skorpe eller hånd ælte brøddej, bør du grundigt rengøre og desinficere bordpladen. En måde at rense en overflade er at hælde dampende varmt vand på den. Du kan også bruge en kemisk sanitizer. Efter at have arbejdet på overfladen, rengøre og desinficere det igen.

Vaske hænder hyppigt

Når du forbereder maden, vaske dine hænder ofte. Brug varmt vand og sæbe og energisk gnide dine hænder sammen i mindst 20 sekunder før skylle sæben væk. USDA anbefaler at kokke vaske hænder før og efter håndtering af fødevarer. De skal også vaske hænder, hvis de bliver dækket i mad samtidig med at forberede en parabol, efter brug af badeværelset og før og efter brug af latex eller andre plastikhandsker.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com