Vingård ture i Toscana, Italien

Vingård ture i Toscana, Italien

San Giovese druer dominerer det toskanske landskab, hvilket gør området en førende region for produktion af rødvin. Regionen Chianti Classico sidder i hjertet af Toscana. Forskelle i klima, jordbund og produktion mulighed for variationer, og touring lokale vingårde giver indsigt i udvikling og varianter af regionerne. Mens de fleste vinmarker velkommen smagsprøver på en walk-in grundlag, bør ture arrangeres mindst en dag i forvejen.

Castello di Brolio

Mange hævder, Castello di Brolio udtænkt originalkilden formlen for Chianti.

Brolio forbliver på af Italiens mest kendte Chiantis. Munkene i Badia Fiorentina slog sig ned i haven omkring 1000 e.kr. før den aktuelle Ricasoli familie overtog i 1141 e.kr. Slottet statelige ankre i haven for besøgende. Tur muligheder omfatter en kælder og slot tour, et besøg i kældrene og eksperimenterende vingård og ture i museet holder Ricasoli familie artefakter. Familien bor på herregården, er det ikke tilgængelig for offentligheden. Besøg ejendom gennem organiserede ture hver dag fra juni til September og hver dag undtagen fredage fra oktober til maj.

Castello di Brolio

53013 Gaiole in Chianti - Siena

011-39-0577-7030227

Ricasoli.it

Badia a Coltibuono

Vingård ture i Toscana, Italien

Citroner, lavendel og roser deler plads med San Giovese-druer på Badia a Coltibuono.

Badia a Coltibuono kan oversættes som "abbey af den gode høst," på italiensk. Producerer vin siden 1000-tallet, har Lorenza de Medici familien kørt denne vingård ligger to og en halv miles nord for Giaole i mere end 150 år. Ud over Chianti Classico producerer vingården også koldpresset olivenolie, eddike og honning, som er tilgængelige for køb. Men det fungerer også som en familie hjem, forbliver dele af herregården åben for ture. Besøgende kan også besøge kirken og søer på ejendommen. Ture spænder fra 50 minutter til to timer. Ejere tilbyder madlavningskurser på udvalgte tidspunkter i løbet af året og accommodations findes. Tour egenskaben under eftermiddage fra maj til juli og September til oktober.

Badia a Coltibuono

53013 Gaiole in Chianti - Siena

011-39-0577-749479

Coltibuono.com

Villa Vignamaggio

Vingård ture i Toscana, Italien

Maleriske Villa Vignamaggio tjener som baggrund for klassisk kunst og film.

Vinmarker besætte 128 hektar af Villa Vignamaggio sammen med 27 hektar olivenlunde. Folk kommer til villa ikke kun for at lokke vingården Chianti Classico, men historie. Gheradri familie, som ejede villaen i 1500-tallet, fødte datteren berømte Mona Lisa på ejendommen. På baggrund af hendes berømte portræt af en anden lokal beboer, Leonardo da Vinci, indfanger område sceneri. Samme sted tjente som baggrund for 1992 filmen, "Stor ståhej for ingenting" stjernespækket Emma Thompson og Denzel Washington. Reservere plads til daglige ture i gamle kældre, haver og museum. En on-site shop tilbyder vinsmagning samt vin og olie smagning klasser. Accommodations findes.

Villa Vignamaggio

Petriolo 5

Greve i Chianti - Siena

011-39-055-854661

Vignamaggio.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com