Abdominal udhuling øvelser

Abdominal udhuling øvelser

Abdominal udhuling øvelser er den enkleste måde at identificere og målretning dine muskler, tværgående abdominis, der ligger under de skrå muskler på begge sider af din mave, og multifidus muskler, der løber hele vejen op i rygsøjlen. Ved at målrette disse muskler kan du øge støtten til din nedre ryg og mindske risikoen for rygskader.

Øvelsen

Abdominal udhuling er nemmest at mestre i en liggende stilling at sikre dine andre musklerne er afslappede. Indledningsvis liggende på gulvet på ryggen med knæene bøjet og din rygsøjle i en neutral position-hverken hvælvede eller flade. Ånder ud og langsomt sutte din lavere mave at bringe din navlen mod rygsøjlen. Hold denne stilling i 15 sekunder og derefter langsomt slippe. Gentag 10 gange.

Form

Det er vigtigt at sikre, at du udfører den abdominal hollowing øvelse korrekt for at målrette de rigtige muskler og få det fulde udbytte til din columna lumbalis. Prøv at placere en hånd over din navle som du bringe din lavere mave og koncentrere sig om at holde området under din hånd stadig. Breath dybt som du holder sammentrækning, at holde hele din krop afslappet.

Variationer og progressioner

Hollowing udøvelse er nemmest at mestre liggende på ryggen, men når du har fuld kontrol over dine tværgående abdominis muskler kan du variere motion og fremskridt på vanskeligere praksis. Prøv at knæle på alle fours eller stående, slappe af din rygsøjle og udføre hollowing udøvelse. Næste, fremskridt på planke ben elevatorer. Vedtage en press-up holdning på gulvet, hvilende på dine underarme i stedet for hænderne. Langsomt hæve dit højre ben op mod loftet indtil din føler en pull i din nedre ryg og mave, og derefter Sænk den ned igen og Gentag med venstre benet. Fortsætte indtil trætte.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com