Hoteller i Lewes, Sussex

Hoteller i Lewes, Sussex

Lewes er county byen af East Sussex, tæt på Englands sydkyst. Besøgende, som opholder sig i Lewes hoteller er i gåafstand fra mange butikker, antikke Centre og historiske bygninger. Nogle af hotellerne er beliggende i gammel eg-strålede landhuse og coaching inns. Gæster, der opholder sig i Lewes centrum er inden for gåafstand af Lewes slot og tilstødende Barbican House Museum. Lewes står i South Downs Hills og er en kort køretur fra kystbyer Eastbourne og Brighton.

Shelleys

Shelleys er beliggende i en 16-tals landsted på Lewes High Street. Besøgende ophold i en bygning, der blev bygget i 1588, det år, den spanske Armada blev besejret ud af Englands nærliggende kyst. Gæsterne nyde en à la carte middag i restauranten på hotel Apostrophe fra hvor de kan skue ud på South Downs. Besøgende sidde under krystallysekroner, som de bestiller fra en menu med årstidens mad. Alle 19 værelser tilbyder satellit-tv og trådløst Internet. Rejsende bliver mødt med gratis kaffe og te ved ankomsten og benytte badekåber i alle værelser. Business delegationer kan leje hotel tegning værelse eller spisestue til møder. Gæsterne er inden for omvandrende afstand af Lewes bymidte og dens mange historiske bygninger og butikker.

ShelleysHøj St.LewesEast Sussex BN7 1XSStorbritannienThe-shelleys.co.uk011-44-01273-472361

Pelham hus

Besøgende til Pelham House ophold i en 16-tals byhus beliggende på sin egen rullende grund. Hotellet stadier en permanent udstilling af skulptur og sætter på yderligere viser maleri og fotografi gennem året. Gæsterne er inden for gåafstand af historiske bymidte bygninger og kan spise i hotellets Pelham House Restaurant, med siddepladser i haven og træpaneler værelser. Du kan også nyde et udvalg af spiritus, vin og øl i hotellets bar. Forretningsgrupper kan leje en af fem mødelokaler med plads til op til 180 personer. Bryllup parter kan fejre med udsigt over Lewes gamle bydel fra hotellet. Golfspillere kan bestille for weekend-pakker, der omfatter to runder Golf på nærliggende baner.

Pelham husSt. Andrews LaneLewesEast Sussex BN7 1UWStorbritannien011-44-01273-488600pelhamhouse.com

White Hart

Gæsterne nyde omgivelserne omkring en Tudor coaching inn, komplet med moderne spa, når de bor på the White Hart Hotel i Lewes High Street. Du kan sidde under 16.-århundrede egebjælker og varme dig ved 500-årige pejse i hotellets offentlige områder. Hotellets spa byder på en opvarmet swimmingpool, overlappende rock pool spabad og sauna. Alle 53 værelser har farve-tv og kaffe- og te faciliteter. Beboerne har udsigt over South Downs eller Lewes bymidte fra mange af værelserne. Hotellet henvender sig til bryllupsarrangementer for op til 140 personer. Business besøgende kan leje konferencelokaler med plads til op til 200 delegerede. Gæsterne er i centrum af Lewes når de bor på hotellet.

White Hart HotelHøj St.LewesSussex BN7 1XEStorbritannien011-44-01273-476694whitehartlewes.co.uk


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com