Hvordan man kan anvende øjenskygge som en Pro

Hvordan man kan anvende øjenskygge som en Pro

Hvis du er opsat på at lære, hvad vellykket makeup kunstnere ved, så du kan gå ind i erhvervslivet selv, er din bedste mulighed at tage klasser lettes af industriens fagfolk. Men hvis du blot kan lide iført makeup og er især fokuseret på at perfektionere den måde du anvender øjenskygge, kan du efterligne profferne, selv hvis du ikke tilmelde dig for dyre kurser. Trinene her udgør kun en metode du kan eksperimentere med, som du opdager, hvad der fungerer bedst for dig; bruges alene eller som grundlag for mere komplekse ser, vil disse teknikker gøre din øjenskygge ligner arbejdet af en pro, selv om du er ny til makeup ansøgning.

Instruktioner

• Investerer i kvalitet øjenskygger og øjet-makeup pensler. Selvom fordele kan arbejde med materialer af ringere kvalitet og stadig producere bedre end gennemsnittet resultater, høj kvalitet elementer i din makeup-kit spare tid og energi, og hjælpe dig med at gøre en mere effektiv job samt, hvis du ved hvordan man bruger dem.

• Glat på en øjenmakeup primer fra piskesnert linje til browbone. Efter at det absorberes ind i huden, anvende en eyeshadow base, også fra piskesnert linje til browbone. Disse to produkter er afgørende for øjenskygge, der modstår krølning og vises levende.

• Bruge en øjenskygge pensel med et fladt hoved at netop ujævnhederne på et højt pigmenteret mellemtone til dyb øjenskygge fra din piskesnert linje til lidt forbi krølle. Tryk på øjenskygge, som du anvender det; aflæse det på vil gøre din ansøgning lutter i stedet for levende. Køre øjenskygge pensel langs din lavere lash linjer til at overføre det produkt, der forbliver på børste til dette område. Afbalancerer ud din øjenmakeup, således at det ikke tilsyneladende tungere på det øvre øjenlåg.

• Brug en fluffy øjenskygge pensel, blande øjenskygge fra krølle opad, indtil lige under browbone. Dette skaber en gradient, røget virkning. Stadig bruger den bløde børste, buff væk nogen hårde kanter i din øjenskygge på både den øverste og nederste øjenlåg. Ikke blande er en af de mest almindelige fejl, som nybegyndere og amatører.

• Tørre din fluffy øjenskygge pensel på et stykke væv før hvirvlende det ind i en ren og skær overstregningstusch. Anvendelse af produktet under buer af dine bryn til at give dem et lift. Blande nogle samt på de indvendige hjørner af dine øjne, ved broen på næsen, at bringe lys til dette forsænket område. Dette trin tilføjer dimension til dine øjne og giver dem en mere poleret look.

• Fugt børster af en tynd liner pensel med en dråbe vand før hvirvlende det ind i en sort øjenskygge. Tryk off overskydende før arbejder den våde øjenskygge i din øverste øjenvippe linjer--ikke er du faktisk tegning på en linje, så meget som at skabe en illusion af tykkere lash linjer. Hvis den sort øjenskygge tørrer med ujævne kanter, tvære det med en vatpind for en blødere effekt, der vil efterlade dine øjne ser lummer på en subtil måde.

Tips & advarsler

  • Forbedre din øjenskygge ansøgning teknik ved at læse bøger og magasiner på skønhed at følge tendenserne og se hvilke råd profferne har at tilbyde.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com