Hvordan man vælger den rigtige ananas

Ananas er en stor kilde til ernæring og smag, så at vide, hvordan man vælger en moden hjælper. Hvilken farve ser du? Er der nogen sandhed i den idé, at du thump det for en bestemt lyd? Her er tips til at plukke den rigtige ananas.

Instruktioner

• Farve. Du ønsker en flot gylden farve hele vejen rundt frugt, især basen. Det er stadig god og moden hvis det har grøn på den øverste del. Holde sig væk fra en mørk brun farve som denne betyder, at frugten er overmoden.

• Lugte bunden af ananas for en frisk, sød aroma. Hvis der er kun en svag aroma, det kan have været bragt i for tidligt og er ikke modning, som det skal. Ananas er sødere mod bunden af frugten, og dette er din kilde til ægte modenhed.

• Der er ingen sandhed i det rygte, at du kan banke en ananas for at fortælle om det er moden, selv om dette virker for meloner. For ananas stick til din følelse af lugt og synet. Tørrede crown middel ananas er suger fugt fra toppen og kan blive overmodne.

• Når du har bruge valgt ananas det inden for en dag eller to. Det er acceptabelt at opbevares i køleskab eller overlade det til skranken i hjemmet. Køleanlæg vil tilføje en dag af friskhed og en sprød kolde smag når den serveres.

• Når du skærer dine ananas, huske på, at de er sødere mod bunden. Hvis du core frugt og skær det i ringe, nogle mennesker vil få meget sød portioner og andre mere syrlig. I stedet, skær ananas langs i kvarte og skåret ud kernen på hvert kvartal. Denne måde hver servering har lidt af alle varianter findes.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com