Hvordan man laver en tyk omvendt fletning hovedbøjle

Hvordan man laver en tyk omvendt fletning hovedbøjle

Holde dit hår væk fra dit ansigt ved hjælp af flettet pandebånd frisure; flettet hår går på tværs af toppen af hovedet i en hovedbøjle mønster. Dette tag på den traditionelle metode, straight-back fransk fletning er bedst opnås med en hollandsk fletning, som inverterer franske sammensnoning teknik ved at kræve, at hår tråde er flettet under og ikke over de midterste strand. Mens nogle virksomheder begyndt markedsføring flettet pandebånd i forskellige hårfarver, sikrer sammensnoning dit eget hår en perfekt pasform, no-slip hår tilbehør.

Instruktioner

• Del en del af dit hår fra øre til øre i front i dit hoved. Gøre dette skiltes forreste afsnit 3 inches bred til en tyk hovedbøjle fletning. Kam denne hår frem og trække afsnittet tilbage sikkert ind i en stram hestehale ved hjælp af elastisk hår bands.

• Kam alle hår i den forreste del af hovedet til den ene side, begynder ved dit øre og strækker sig over toppen af dit hoved i den retning, du ønsker fletning til at gå. Vippe hovedet i retning af dit hår, så ene øre står loftet og alle dine hår hænger nedad på den modsatte side.

• Starte din fletning øverst i øret ved at inddele off tre tråde med fingrene. Suppleant en af de ydre tråde under den midterste strand, hvilket gør dette den nye midterste strand. Suppleant den modsatte ydre strand under den midterste strand. Denne strand vil blive den midterste strand.

• Tilføj hår til kun én side af fletning som du alternative trådene. Dette bør være siden af fletning, der vender ud mod forsiden af dit hoved. Alternative tråde på anden siden af fletning uden at tilføje noget ekstra hår til stranden. Dette kaldes den halv-sammensnoning teknik.

• Fortsat alternative tråde indtil du når til slutningen af dit hår. Sikre slutningen af fletning ved hjælp af de andre elastik. Fjerne hestehale fra bagsiden del af dit hår og kam det ned.

• Trække fletning tilbage og pak det omkring til midten af dit hoved. Pin det op med to Hårnåle.

• Stil de løse hår i ryggen som ønsket.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com