Hvordan man gør en Overnight Layover

Hvordan man gør en Overnight Layover

Hvis du ønsker at gøre mest muligt ud af hvert minut af din ferie, er en overnight layover den perfekte mulighed for. Du kan bruge denne tid til at udforske en ny by, se et par hurtige seværdigheder og spise i stil-- eller bare for at bo i forhallen for nogle meget tiltrængt R & R. Uanset om du er venturing ud forbi sikkerhedskontrollen eller opholder sig inden for et stenkast fra food court, er forberedelse nøglen til at gøre en overnight layover.

Instruktioner

• Tale med en kundeservicemedarbejder for dit flyselskab til at finde ud af, hvad der sker med din indcheckede bagage under ventetid. Flyselskab politikker varierer, så du måske eller måske ikke være ansvarlig for din egen kontrolleret poser i din layover by.

• Oplade dine elektroniske enheder, mens du kan. Find et sted i nærheden af en stikkontakt, hvor du kan hunker ned og oplade op før at få søvn eller vover sig for langt - du kan ikke få mulighed for at gøre det senere.

• Afstikke et sted at sove. Hvis du bor i lufthavnen, søger stole med justerbar armlæn--du kan muligvis hæve dem så du kan sprede på et par pladser. Hvis du vil hellere finde et privat rum, finde et hotel nær lufthavnen - lufthavnens informationsskranke kan give dig med muligheder. At vælge et nærliggende hotel sparer du stress og navigere til og fra lufthavnen.

• Sikre dine ejendele, hvis du kommer til at hvile dine øjne. Hvis du ikke har en rejse kammerat med hvem du kan tage vagter bevogter dine tasker, holde dine ejendele så tæt som muligt - især hvis du sover. Brug en pose som en pude, eller loop stropper omkring dine arme eller ben, så at ingen kan manipulere med din bagage, hvis du glider ud for at sove. Alternativt, sidde op og læne sig tilbage i en stol, og prop op dine fødder på din bagage, så at ingen kan flytte den uden at vække dig.

• Hovedet til dit flyselskab lounge. Nogle flyselskaber tilbyder 1-dags passerer til ikke-medlemmer, så du kan slappe af og nyde gratis snacks, adgang til trådløst Internet og endda drinks.

• Tag en tur til den nærmeste by og prøve nattelivet. Afhængigt af længden af din ventetid og om du læssede omkring nogle alvorlige bagage, kan du tage dig tid til en mini-ferie i en nærliggende by. Nogle byer som London og Geneve, har tog, som vil tage dig direkte fra lufthavnen til byen i mindre end 30 minutter, så du kan nyde et par hurtige seværdigheder.

Tips & advarsler

  • Spørge nogen ved informationsskranken lufthavn, hvis de giver barnesenge for rejsende. Generelt, disse er kun på hånden i tilfælde af rejsende er uventet forsinket og fanget i lufthavnen af vejrliget, men diskret beder er altid et forsøg værd.
  • Find en car-service, der har specialiseret sig i at køre ture til det nærliggende område. Selv om du indhaling bagage omkring, du kan indlæse det i en af disse biler til en natlig tur i lokale seværdigheder--uden for Heathrow lufthavn i Det Forenede Kongerige, for eksempel, du kunne tage en rundtur i Windsor uden nogensinde at forlade bagsædet af en bil.
  • Ved hjælp af en nakkepude gør sove mens du sidder mere komfortable, og en øjenmaske kan blokere lufthavnens lyse belysning og gøre det lettere at få lidt hvile. Hvis du sove med ørepropper, indstille din mobiltelefon alarm til at vibrere, så at du ved et uheld ikke sove igennem din flyrejse boarding.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com