Den bedste tørt hår behandling

Den bedste tørt hår behandling

Tørt hår kommer med mange uønskede bivirkninger: krus, statisk, brud, flossede ender og en kløende hovedbund. For at spare dig selv fra frustration af tørt hår, indføre mere af en magisk ingrediens i dit liv: olie. Uanset om du anvender det på ydersiden eller indersiden af din krop, kan de vidunderlige conditioning egenskaber af olie hjælpe vende dit hår fra kruset til silkeagtig.

Bare olie

For den nemmeste dybe balsam rundt, varme 1/2 kop ekstra jomfru olivenolie, koldpresset i mikrobølgeovnen. Være meget forsigtig, da olie varmes hurtigt op. Hvis olien er for varm, kan du brænde din hovedbund. Når olien er varm, massere det ind i dit hår, belægning hver hårstrå. Wrap håret i en plast badehætte, derefter et tykt håndklæde. Lad dette i en time før vask ud.

En overnight behandling, varme en spiseskefuld olivenolie i håndfladerne. Arbejde det i hele håret, opvarmning en anden spsk hvis nødvendigt. Sove på et håndklæde, eller wrap dit hår i en blød klud. Dit hår vil absorbere olien, som du sover.

Er du en olie feinschmecker? Følgende kan bruges i stedet for olivenolie: avocado, kokos, grapeseed, jojoba, sesam eller sød mandel olie.

Olie Plus

Hvis ikke du er tilfreds med straight-up olie, kan du prøve nogle variationer. Tilføje en æggeblomme til din 1/2 kop olie til ekstra fugt. Tilføjelse af 4 til 5 dråber af rosmarin, røgelse eller lavendel æterisk olie vil ikke kun lugte vidunderligt, det vil gøre underværker på tørt hår.

Alternativt kan du bruge fødevarer, der indeholder store mængder af naturlig olie. Økologisk mayonnaise er en vidunderlig (hvis fedtet) balsam. Eller mash op en avocado og slather det på dit hår til en super-hydrerende maske. Avocadoer er fulde af fedt og olier, dit hår vil elske.

Olie kosttilskud

Sørg for at din kost er fuld af Omega-3 og Omega-6 essentielle fedtsyrer, således at alle nye hårvækst er sund og fugtet. Du kan tage fiskeoliekapsler til at give dine daglige fedtsyrer, eller nogen af de følgende vegetarretter: hørfrøolie, kæmpenatlysolie, boragoolie og solbær olie. Disse olier findes i både flydende og kapsel formularer på din helsekostforretning.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com