Hytter i Dawsonville, Georgien

Hytter i Dawsonville, Georgien

Kaldet "hastighed vugge", tiltrækker Dawsonville tusindvis af racing fans til Georgien Racing Hall of Fame, den årlige Mountain Moonshine Festival og Dawsonville Pool værelse---den uofficielle hovedkvarter af stock car racing. Dawsonville tiltrækker også naturelskere til sin Amicalola Falls State Park, den sydlige endestation på Appalachian Trail og nærliggende Lake Lanier. Ordet kabinen tryller normalt et billede, der ikke passer sorten nordlige Georgia. Disse kan have fuld bade, aircondition og jacuzzi.

Amicalola Falls State Park og Lodge

Amicalola betyder "tumbling vandet" på Cherokee sprog og Amicalola Falls tumler 729 fødder, den højeste falder øst for Mississippi. Inde i Chattahoochee National Forest, giver parken 14 hytter over og under faldet. Hver fuldt møblerede kabine har et soveværelse, et badeværelse, en dagligstue, fuldt udstyret køkken og de fleste har screenet veranda. Hunde er tilladt, højst to, for et gebyr på $40. Afhængigt af beliggenhed, hytter koste $80-$160 en aften. Reservationer kan foretages 11 måneder i forvejen. Sæsonen efterår blade bringer de mest trafik af året. En 8,5-mile trail fører til Springer Mountain og den sydlige ende af Appalachian Trail. Parken har også 12 miles af stier, årstidens ørredfiskeri, ahorn Restaurant, 24 Campingpladser, 20 vandretur inn værelser, en gruppe husly og en 56-værelse lodge med trådløst internet. I nærheden af state park gør kænguru bevarelse Center et hjem for den største befolkning af dyr uden for deres hjemland Australien.

Amicalola Falls State Park og Lodge418 Amicalola Falls State Park RoadDawsonville, GA 30534800-864-7275gastateparks.org/Amicalola

Under Hemlock

Dette familieejet og -drevet campground sidder ved siden af Amicalola Falls State Park. De har et ordsprog, "Hvis du ikke kan komme over det, får under det," tilføjer, "hvor selv wildlife chill." De mest rustikke hytter i Dawsonville, hver af de tre har et værelse med en konge seng, køleskab, Mikrobølgeovn, kaffemaskine, radiator og aircondition, picnic tabeller inde og ude, en veranda og en udendørs grill. En lejr butik sælger penny slik og serverer is, root beer flåd og milkshakes. Motorsav skulpturer pryder parken. Besøgende kan rejse til den nærliggende Dawson skov vildtforvaltning område at vandre, ride ridestier og kano Etowah og Amicalola floder.

Under Hemlock5543 highway 52Dawsonville, GA 30534706-265-4603underthehemlock.net

Nordlige Georgia hytte udlejning

Denne hytte har tre soveværelser (med Jacuzzi i master bedroom), to fuld bade, fuldt udstyret køkken, central varme og aircondition, en pejs og kabel-tv. Kabinen sover ialt otte på et gebyr på $135 per nat for to personer, $15 en nat for hver ekstra person. Det er i nærheden af fire golfbaner og fiskeri, kanosejlads eller slanger på floden Cartacey.

Nordlige Georgia hytte udlejning2120 perimeter RoadDawsonville, GA 30534706-265-3943northgacabinrental.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com