Hvordan man laver en regn-baldakin for skærmen telt

Når du camping, kan regn være en rigtig katastrofe. Hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler, din gear får våde, vil du blive gennemblødt og din rejse kan blive ødelagt. Men hvis du har det rigtige udstyr og nogle generelle viden, kan du oprette en regn-baldakin til dit telt, der vil holde dig og dine ejendele tørre, og tillader dig at nyde din rejse.

Instruktioner

Hvordan man laver en regn-baldakin for skærmen telt

• Hvis du beslutter at pitch teltet kan gøre en stor forskel, så ikke forhaste det. Find et sted, der er relativt høje og i nærheden af træer, der har stærke, udhængende grene. Du vil vandet til at løbe ned og væk fra dig, ikke ind i dit telt. Undgå pitching i bunden af en bakke eller i en grøft eller led.

• Smide et stykke reb over en af grenene af en nærliggende træ og derefter køre det gennem hullet i hjørnet af en af dine presenninger. Træk det stramt, så den dækker kanten af teltet og binde en robust knude. Gentag denne proces med et andet hjørne af tarp, vedhæfter det med et andet stykke reb til en anden afdeling. Sørg for, at de bundne hjørner er langt nok væk fra hinanden, så tarp ligger fladt, når du trækker på den modsatte side.

• Med den samme metode, binde de andre to hjørner af tarp til forskellige grene. Når binde knuder, Sørg for, at disse to hjørner er sat lavere end de to foregående. Når afsluttet, bør tarp dække hele teltet og resten i en stram, men lavvandet vinkel. Dette vil tillade regn ramte tarp og køre ned af den nedadgående side, holde dit telt tør.

• Tag den anden tarp og lægge den på jorden hvor du vil placere dit telt. Fold det, så det er nogenlunde samme størrelse som dit telt, så konfigurere telt på toppen af det. Hvis nogen del af tarp stikker ud, fold det under teltet. Dette vil holde dig fra den våde jord og også holde vandet i at løbe ind i tarp.

Tips & advarsler

  • Hvis du camping på en skråning, være sikker på, at din tarp er vinklet ned ad bakke, således at vandet løber af Tarp og væk fra dit telt.
  • Sørg for at din tarps er stor nok til at dække teltet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com