British Airways bagagen grænser

British Airways bagagen grænser

Bagage kvoter varierer fra et flyselskab til næste og med fly størrelse og rejse længde. British Airways bruger bagage retningslinjer, der svarer til de fleste store luftfartsselskaber.

Indchecket bagage

British Airways kan for indchecket bagage, hver World Traveler passager et stykke op til 35,5 x 29,5 x 25,5 inches i størrelse, med en maksimal vægt af 51 pounds. For verden rejsende Plus passagerer, er to poser af den angivne maksimale størrelse og en maksimal vægt af 51 pounds hver tilladt. For Club Europa passagerer, to poser af standard størrelse med en maksimal vægt på 70 pounds hver er tilladt, og for første Club World er der et tillæg på tre poser med i alt 70 pounds hver.

Særlige indchecket bagage

Hvis en passager har ekstra tasker for at tjekke på flyvninger inden for Europa, Storbritannien og Rusland, der er en $40 gebyr per taske når checket ind online, og en $50 gebyr per taske når tjekket ind i lufthavnen. Hvis dine tasker er over 51 pounds og under 70 pounds gebyret er $50 pr pose. Hvis din bagage vejer mere end 70 pund poser skal sendes som fragt.

Håndbagage

Alle British Airways passagerer er tilladt en carry-on taske og en taske, dokumentmappe eller computer taske vederlagsfrit. Spædbørn er tilladt én taske i alt. Håndbagage skal være 22 x 18 x 10 inches eller mindre og håndtasker skal 18 x 14 x 8 inches eller mindre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com