Vin svarer til Riesling

Vin svarer til Riesling

Riesling druen er en del af en familie af druer kendt som aromatiske hvide. Aromatiske hvide er kendetegnet ved deres overstrømmende aroma, som er bevaret så vidt muligt gennem vinfremstilling proces, således at den naturlige dufte og smag af drue er de dominerende karakteristika af vinen. Generelt, aromatiske whits er fermenteret langsomt ved kølige temperaturer og lagres i neutrale skibe snarere end egetræsfade.

Gewurtztraminer

Oprindeligt en italiensk drue men perfektioneret i Alsace, Frankrig, Gewurztraminer drue er berømt for sin berusende parfume. Litchi er dens signatur frugt duft og er ofte ledsaget af blomster og spice aroma. Som Riesling, det kan blive vinificeret tør eller sød, men i modsætning til Riesling er det karakteristisk lav i syre.

Chenin Blanc

Chenin Blanc er en delikat aromatisk signatur, der er ofte domineret af græs og hø aroma sammen med nogle frugter, blomster, og honning. Det deler rieslings syreindhold, som gør det muligt at gøres til dessertvine, som er sød men også velafbalanceret.

Viognier

Viognier besidder en intens, berusende sæt af aromaer med kraftig frugt og blomster dufte, herunder fersken, abrikos, orange blossom, og tropiske frugter. Mens næsen kan indebære en frugt-forward, sød vin, er Viognier ofte meget tør på ganen. Det har et naturligt lavt syreindhold og er ofte brugt i blanding skal tilføjes andre druer sin stærke aroma.

Pinot Gris/Pinot Grigio

Pinot Gris, også kendt som Pinot Grigio i Italien, er en vin med to personligheder. Fordi mange vinproducenter i dag bruger drue for at gøre temmelig kedelig bordvin med meget lidt smag, har det en mindre end stjernernes ry med mange vindrikkere. I sine bedste inkarnationer, men kan Pinot Gris bruges til at oprette fint frugt-flavored vine med en let citrus næse at parre godt med en bred vifte af fødevarer, ligesom Riesling.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com