Sådan erstatte ingredienser Corn Syrup

Sådan erstatte ingredienser Corn Syrup

Corn syrup er en af en klasse af sødestoffer kendt som "invert sukker," hvor sukkerarter forbliver flydende under normale forhold i stedet for crystallizing. De er meget udbredt i bagning og fremstilling af slik, der tjener en række formål. De vigtigste af disse for hjem kokke er at invert sukker hjælpe med at forhindre andre sukkerarter fra crystallizing, så fudge, for eksempel, vil have en cremet tekstur snarere end et væsen kornet. Det er nemt at oprette en hjemmelavet, invertsukker sirup til erstatning for majssirup eller andre sødestoffer kan erstattes direkte.

Instruktioner

Madlavning din egen sirup

• Sted sukker, vand, salt og eddike eller citron saft i en gryde. Varm over en mellemlang brænder indtil blandingen kommer i kog, så slå det ned til en småkoge. Løsningen kan skum op i de tidlige stadier og truer med at koge over, så se det nøje og fjerne det kort fra varmen, hvis det er nødvendigt.

• Simre sirup, når den skummende fase har aftaget, indtil den tyndere steam viser, at de fleste af vandet nu er fordampet. Rør ofte, og fortsætte stavekontrollen temperaturen indtil sirup når 235 til 240 grader Fahrenheit på en slik termometer, eller danner en blød bold når dryppede i isvand.

• Hæld den varme sukkerlage i en steril konservesfabrikker krukke og opbevar i et mørkt sted indtil det skal bruges. Du kan erstatte denne sirup på en 1:1 grundlaget i enhver opskrift, efterlyser majssirup.

Direkte erstatninger

• De fleste opskrifter angive lys majssirup, som ikke påvirker farven på det færdige produkt. Mørke majssirup kan erstattes af lys sirup i opskrifter hvor den mørkere farve ikke vil være en faktor. Brug lige store mængder.

• Erstatte flydende glucose til majssirup i enhver opskrift. Brug lige store mængder.

• Stedfortræder honning for majssirup i opskrifter hvor honnings karakteristiske smag ikke vil svække den opskrift resultatet. Brug lige store mængder.

• Erstatte 1 kop melis 1 kop glukosesirup på bagning opskrifter, men ikke slik at gøre opskrifter. Øge væsker af 1/4 kop.

Tips & advarsler

  • Konventionelle sukker bliver selv invert sukker varme og surhedsgrad. Hvis ingen af de flydende substitutionsprodukter er tilgængelige, bruger sukker og vand substitution, og tilføje 1 tsk citronsaft eller eddike til løsningen.
  • Den varme sirup kan forårsage alvorlige forbrændinger. Håndtere det med forsigtighed, og holde børn ud af arbejdsområdet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com