Hvordan til at spoole en Berkley forsvinde overgang

Berkley forsvinde overgang fluorocarbon fiskesnøre er designet til at bryder lys og vises næsten usynlig under vandet til gamefish arter. Hvad sætter denne linje fra andre fluorocarbon linjer er dens evne til at forblive fuldt synlige over vandet og derefter overgang og forsvinder under vandet. Berkley forsvinde overgang modstår slid, er stærkt, let og holdbar og er nemme at kaste på en lang række tackle, herunder spinning og spincast hjul. Binde Berkley overgang fluorocarbon line lokker eller kroge er lige så nemt som at binde knob med monofilamenter takket være udformningen af linjen.

Instruktioner

• Binde en Palomar-knude Dukanvedhæfte kroge eller lokker til din Berkley forsvinde overgang fluorocarbon line. Udgør knuden af første glidende en krog eller lokke ind i slutningen af din linje. Placer krogen eller lokke flere inches op linjen, så du får plads til at danne knuden.

• Danner en løkke i linjen overgang og fodre den frie ende af linjen tilbage gennem øjet af krogen eller lokke. Trække linjen gennem øjet og placere den frie ende af linjen ved siden af de vigtigste linje til at danne en fordoblet linje. Justere linjen, så sløjfen er omkring 3 inches lang og du har mindst 3 inches af den frie ende sideløbende hovedbanen.

• Bind en overhånd knude med loop og linjen fordoblet. Træk løkken gennem overhånd knude og derefter glide løkken over bøje af krogen.

• Fugt knuden og langsomt trække linjen fordoblet for at sikre knuden ned tæt mod øjet af krogen eller lokke.

• Trim overskydende fra den frie ende af forsvinde overgang fluorocarbon line med en skarp saks.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com