Hoteller nær Commerce Street i Dallas

Hoteller nær Commerce Street i Dallas

Handel Street i Downtown Dallas ligger centralt og tæt på en bred vifte af attraktioner. Det er inden for gåafstand af næsten alle downtown corporate høj stige bygninger, det historiske West End-kvarter og Neiman Marcus flagskibsbutik. Andre nærliggende attraktioner omfatter adskillige populære barer og restauranter. Hvis du vil besøge Dallas og er på udkig efter et sted at bo, kan du vælge fra flere centrum hoteller, der er på eller i nærheden af Commerce Street.

Adolphus Hotel

Adolphus Hotel, kendt af lokalbefolkningen som simpelthen Adolphus, ligger på handel gade i gåafstand fra mange lokale Hotte steder og attraktioner. Det er tæt på Dallas World Aquarium, Dallas Convention Center, Farmer's Market, Dallas Museum of Art og JFK Memorial. Adolphus blev bygget i 1912 og byder på en omfattende barok stil af arkitektur og indretning. Det har en prisvindende, romantiske europæisk-inspirerede restaurant, franske værelse, som er booket år forud for Valentinsdag forbehold. 428 Gæsteværelserne har faciliteter såsom 32-tommer fladskærms-tv, topmadrasser, minibar og gratis trådløs højhastigheds-internetadgang.

Magnolia Hotel

Magnolia Hotel er et boutique hotel ejendom beliggende på handel. Dette trendy hotel byder på historisk arkitektur, der opfylder moderne, urban indretning. Det huser også den berømte Pegasus flyver rød hest, en Downtown Dallas ikon. Hotellets gæster kan gå eller tage gratis hotel transport til nærliggende attraktioner, såsom American Airlines Center, Dallas Convention Center, store corporate hovedkvarter og stormagasinet Neiman Marcus flagskib. Selve hotellet har en egen Starbucks, Pegasus Grand Ballroom, en 24-timers fitnesscenter med boblebad og en gratis aften-reception med husets vin og indenlandske øl. 329 værelserne har egyptisk bomuld sengetøj, overdimensionerede haven badekar og overdimensionerede udøvende skriveborde.

W Hotel Dallas

Hvis du er på udkig efter et moderne højhus hotel med en hotspot bar og flere trendy butikker og restauranter i nærheden, ophold på W Hotel Dallas. Dette hotel er beliggende i nærheden af Commerce Street og støder op til American Airlines Center, hjemsted for Dallas Stars og Dallas Mavericks. Du behøver ikke selv at forlade ejendommen for at gå til Tom Colicchio håndværk restaurant eller bo op til alle timer på tagterrassen Ghost Bar. Andre populære attraktioner i nærheden omfatter spa og salon på Bliss Dallas og adskillige butikker. 252 værelser har bekvemmeligheder, herunder 32-tommer plasma-tv, regnskoven brusehoveder og W signatur senge.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com