Hvordan man kan reducere træk af en Piper Cub

Hvordan man kan reducere træk af en Piper Cub

Piper Cub betragtes som et godt valg for "bush" eller backcountry flyver. Denne lille fly bruger en stof-over-frame krop og har et baghjul under empennage eller halen. Denne konfiguration kaldes en hale dragger fly. Når Cub er korrekt egnet, er landing på strande, felter og andre bløde områder muligt. Når du flyver Cub, er der tidspunkter, hvor det er nødvendigt at enten øge eller mindske træk over vingerne. Dette opnås ved hjælp af Piper Cub flaps.

Instruktioner

• Sid i forsædet af Piper Cub. Se på panelet seks instrument damp sporvidde på strejf af cockpittet. Grab stick mellem dine ben og bruge anden hånden for at finde de små håndtaget til venstre side af sædet.

• Grip håndtag med venstre hånd. Tryk på knappen på toppen af håndtaget til at frigive den løftestang. Dette er løftestang, klap. Træk et fuld-Klik for at øge flaps, dermed øge træk på flyet. For at reducere luftmodstanden, når klapperne har været fuldt beskæftiget, skubbe håndtaget en fuld Klik frem.

• Kigge ud af vinduerne højre og venstre til at visuelt inspicere at klapperne gik op en fuld hak. I Piper Cub, et hak, enten op eller ned, med klap håndtaget er lig med 10 grader af klap eller træk. At fortsætte med at reducere luftmodstanden, skubbe håndtaget en mere fuld notch frem. Gøre dette indtil klapperne er flugter med vingerne. Denne holdning er no-flaps indstilling, hvor der er den mindste mængde af træk på flyet.

Tips & advarsler

  • Flyvende et luftfartøj kræver uddannelse og jorden skole. Forsøg ikke at flyve Piper Cub, indtil du får en sådan uddannelse.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com