Er gelé & bevarer veganer?

At blive vegetar eller veganer bør ikke betyde, at du glip af velsmagende gelé og syltetøj. Vegansk mad bør ikke være kedelig eller smagløst uappetitlige. Veganerkost kan være så varieret og så interessant som du gør det.

Jelly

Jelly er normalt ikke veganer fordi det indeholder gelatine, som er hovedsagelig fremstillet af oksekød knogler, huder og svinekød huden. Det bruges som en fortykkelse agent, som gør jelly "set." De fleste jelly krystaller eller kuber indeholder dette stof. Vegansk jelly kan købt eller fremstillet ved hjælp af agar-agar som en erstatning. Dette produkt er afledt af tang og har fortykkelse og indstilling egenskaber.

Konserves

De fleste konserves (eller syltetøj) er veganer-venligt som konserveringsmetode er tilsætning af sukker og pektin til produktet. Pektin er findes naturligt i frugt. Frugt med et højere indhold af Pektin omfatter brombær, blommer, druer og citrusfrugter. Frugt, som jordbær, blåbær, kirsebær, har et lavere indhold af pektin. Citronsaft kan føjes til disse frugter til at hæve niveauet pektin. Pektin kan også købes i pulverform og som en flydende ekstrakt.

Veganske produkter

Altid kontrollere etiketten på enhver gelé, marmelade eller Bevar du køber. Mange af dem vil være helt vegansk og du vil ikke have at besøge sundhed butik for at købe disse varer. Hvis du er god til madlavning, er at gøre din egen veganer gelé og syltetøj en fantastisk måde at sikre et fuldt veganer produkt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com