Vegetariske måltider på farten

Vegetar opskrifter er ikke vanskeligere at forberede end ikke-vegetar opskrifter, men de kræver ofte unikke ingredienser er nærende og mættende. For hurtig og nem vegetariske måltider på farten, investere i nogle forskellige størrelse plast mad containere og altid har et par vigtige ingredienser på hånden som pasta nudler, tofu, friske veggies, ost og brød. Selv om et budget er bærbare vegetariske måltider nemt at piske op og gemme før tid.

Salater

En big vegetar salat kan være en hel måltid med de rigtige ingredienser. Forberede det i en stor plastikbeholder for at gå og sætte salat dressing i en mindre beholder. De mere nærende grønne er romaine, grønkål og spinat. For at tilføje nok protein, omfatte ingredienser som hårdkogte æg, quinoa, tofu, solsikkefrø, avocado eller tempeh. Købe alle ingredienserne før tid og få nok til at gøre salater til hele ugen.

Wraps eller Quesadillas

Vegetar wraps eller quesadillas er hurtig og billig. Hvis det er nødvendigt, kan de varmes op i en mikrobølgeovn eller spises kolde på farten. For den sundeste mulighed, skal du udfylde en spiret korn eller hele hvede tortilla med grønne, hummus, ost, skiver peberfrugt, spirer eller andre veggies. Disse kan være forberedt i god tid og tage minutter at sætte sammen. Rulle dem op i folie eller plast wrap, snarere end at lægge dem i en plastikbeholder, at spare plads.

Gryderetter

En big vegetar gryderet kan lavet før tid og anrettede til at gå containere til lette måltider. For en lav-dikkedarer alternativ til ovn-bagning, kan ved hjælp af en langsom komfur eller crock pot være en nem måde at en nærende gryderet. Mange enkle opskrifter kræver ikke mere end sauce, grøntsager, krydderier eller ost. En gryderet kan forvandle til nok måltider i flere dage.

Ris-baserede retter

Én måde at forberede sig på farten vegetariske måltider er at købe pakker af forkogt, frosne ris. Disse kan være varmet op i mikroovnen (enten før tid eller på stedet) og toppet med grøntsager, tofu, tempeh, dåse chili eller bønner. Ris-baserede vegetariske måltider er ofte meget fylde og nemt kan varieres med forskellige slags ingredienser. Store pakker af soya eller chili sauce i bilen eller på arbejde for en hurtig måde at tilføje mere smag.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com