Hvordan at komme i form til fri

Dagens fitness kultur forudsætter et niveau af finansielle investeringer for at få dig i form. Dyre fitnesscentre, som-set-på-TV gadgets, personlige trænere og dyre kosttilskud danne rygraden i en industri. Men motion og at komme i form behøver ikke koste dig en krone. Følg disse trin for at få dig i form til fri.

Instruktioner

• Køre, jogge eller gå. Ved hjælp af dine ben til at gøre motion er en af de mest effektive midler til at komme i form. Løb, jogging og vandreture kræver ikke nogen form for entré eller særlige supplerende kost.

• Deltage i Fællesskabet sport. Pick-up basketball spil, rekreative fodbold eller nabolag softball spil er måder at komme i form til fri. Ofte, vil medlemmer af holdet eller Fællesskabet have alle de nødvendige udstyr, så alt hvad du skal bringe til spillet er dig selv.

• Brug naturlige vægt til at oksekød op. For hver fancy maskine og dyrt stykke af vægtløftning udstyr i et motionscenter er der en gratis alternativ liggende omkring dit hjem eller i nabolaget. Hvis du har kæledyr, er skulder trykke store sække med foder til selskabsdyr, for eksempel, en glimrende erstatning for håndvægte. Løfte andre ting som dæk, sandsække og sand-fyldte vandflasker er en fremragende erstatning for ethvert stykke jern i fitnesscenter. Du kan også gøre push-ups og isometrisk øvelser til at opbygge muskelmasse.

• Spise intelligent. Det er rigtigt, at proteinpulver, kosttilskud og sportsdrikke vil hjælpe dine træningspas og hjælpe med at få dig i form. Men det er også sandt, at smart spise vil gøre det samme. Tun fisk og yoghurt, for eksempel, er fyldt med sunde protein og aminosyrer, der er sammenlignelige med hvad der er fundet i proteinpulver. Grøntsager, frugt, vand og mælk vil give dig med alt, hvad du har brug at komme i form.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com