Basketball lodret hop øvelser

Basketball lodret hop øvelser

Udfører lodret hop øvelser kræver laver en bestemt type af motion. Disse øvelser er kendt som plyometrics og producere strøm i stedet for rå styrke. Udføre disse plyometric øvelser op til tre gange om ugen og gradvist øge antallet af gentagelser eller sæt. Altid udføre disse ved maksimal intensitet som målet ikke er udholdenhed uddannelse men uddannelse for en kort burst af magt.

Slalom hopper

Udfører slalom hopper vil hjælp opbygge magt i dine ben og øge din lodret hoppe. Tegne en streg eller placere en opløftet håndklæde på jorden. Placere begge dine fødder på den ene side af linjen og derefter gå videre til at hoppe over stregen, frem og tilbage, med begge fødder. Dette vil dæk dine ben hurtigt men har til formål at øge mængden af repetions du gøre over tid. Slalom hopper vil øge kraften i din kalve i særdeleshed.

Burpee

Udfører burpees er en fælles øvelse bruges i mange sportsaktiviteter, herunder basketball, til at øge hoppe magt. Start i positionen push-up, stak knæene op mod brystet og derefter hoppe ud af jorden. Gentag dette med flydende i hurtig rækkefølge. Hoppe så højt som du kan hver gang og udføre en push-up, når du går ind i positionen push-up. Punkt i en burpee er ikke kun at øge benstyrke, men også til betingelse for kroppen til at lære at hoppe højt selv i en træt tilstand, når pulsen er høj.

Box-Jump

Placer en boks omkring 2 fod høj foran dig og gå ind på det med spidsen af fødder landing på kanten af boksen. Hoppe ned igen og Gentag. Disse er en fælles conditioning øvelse for basketballers og vil øge du lodrette spring. Som med de andre øvelser, øge gentagelser og hastighed, som du udfører hopper i løbet af uger og måneder.

Squat hoppe

Squat hopper udføres ved at sænke din krop ind i en hugsiddende stilling og derefter frådede din krop i en hoppe fra denne holdning. I modsætning til slalom hopper og box-hopper, vil squat hopper arbejde lår og hamstrings stærkt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com