Sådan ser godt i hvide bukser

Der er intet som en hyggelig par sprøde hvide bukser til at gøre et outfit pop. Hvide bukser er ekstremt stilfulde, men de kan også være smerteligt nådesløs. Enhver klumper, krølle eller kurve er bemærket når du bære bukser så let som farven hvid. Hvis du er en af millioner af mennesker, der ikke har en perfekt figur, du måske tror, du kan aldrig bære hvide bukser. Forkert. Denne artikel vil vise dig, hvordan en almindelig, dagligdags person kan ikke alene bære hvide bukser, men ser godt gør det.

Instruktioner

• Slid undertøj, der matcher farven på din hud. Din intuition kan fortælle dig, at hvidt undertøj vil gå bedst med hvide bukser. Desværre, der er forkert. Hvidt undertøj er den værste ting at bære med hvide bukser, fordi det viser gennem meget let. I stedet bære lys pink, beige og brune, afhængigt af din hud tone.

• Slitage Strømpebenklæder over dit undertøj og under din hvide bukser. Hvide bukser er nådesløs. De har tendens til at vise hver klump på din bund. Iført strømpebukser udglatter huden og holder den stramme mod din krop.

• Prøv på en lidt større størrelse af hvide bukser end du normalt ville bære. Igen, hvide bukser er ikke outfit til at bære, når du vil form-fitting, stramtsiddende tøj. Du vil sandsynligvis nødt til at gå op 1 størrelse i bukser til at få det par, der ikke klamre sig i de forkerte steder.

• Gnid selvbrunende lotion over dine ben og fødder. Når du bære hvide bukser, shorts og capris, skal du have garvet hud. Bleg hud ser hæsligt med hvide bukser. Selv om det vil tage et par timer for garvning lotion kan træde i kraft, er det værd at vente.

• Spankulere rundt i højhælede sko. Sort er slankende. Hvid, selv om det er moderigtigt, ikke så slankende. Det betyder, at du bør gøre alt andet du kan se slim. Højhælede sko aflang ben og gøre dem til at se slankere.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for selvstændige garvning lotion på dine fødder, Sørg for at eksfolierer og fugter din rough patches før. Dette vil forhindre områder bliver ekstra mørk i forhold til resten af kroppen.
  • Må ikke bære et par hvide bukser, der er helt gennemsigtigt. Altid tjekke dig selv, i et spejl og naturligt lys før du går i offentligheden.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com