Betydningen af korrekt teknik for øvelser

Betydningen af korrekt teknik for øvelser

Motion-relateret skade betyder, at du ikke kan arbejde, stoppe dine fremskridt mod din sundhed og fitness mål. Når starter et program eller forsøger en ny stil af træning, læring rigtige motion teknik sikrer arbejder du effektivt med minimal risiko for skade. Selv om du er en gammel hånd på bestemte øvelser, sikrer tjekke din form, at du er på vej til sundhed og wellness, ikke hvile, is og pain killers.

Forebyggelse af personskader

Motion er en risici versus fordele aktivitet. Fordi du flytter din krop, har du chancen for skade under enhver form for motion. Men hvis du tager dig tid til at udføre øvelserne korrekt, fordelene opvejer risikoen. De mest almindelige skader er muskel-og knogleskader, der påvirker leddene og tilsvarende væv, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Ved at starte en øvelsesprogram langsomt med realistiske mål, og passende øvelser, mindske du din chance for at skade.

Forbedret vifte af bevægelse og funktion

En god øvelsesprogram virker hver større muskel i kroppen gennem modstand motion og udspænding samt en hjerte-kar-conditioning segment. Tackle de store muskelgrupper behandler også dine led og deres vifte af bevægelse. Gennem ordentlig øvelse teknik og konsistens du vedligeholde og forbedre din vifte af bevægelse, som du alder. Dette minimerer smerter og ubehag på grund af stramme muskler og forbedrer livskvaliteten. Øvelse med forkert form og du kan hæmme bevægelse.

At nå dine mål

Korrekt teknik ikke blot forbedrer din generelle kondition og hjælper med at forhindre skade, det også hjælper dig med at nå dine mål. Gøre øvelser den rigtige måde sikrer, at du arbejder muskelgruppe ordentligt, eller brændende nok kalorier til at tabe eller vedligeholde vægttab. For eksempel, målrette squats flere muskelgrupper, hvilket gør dem en effektiv motion til at arbejde din nederste del af kroppen. Når du udfører squats nogle mennesker låse deres knæ, eller Fastgør dem lige på toppen af bevægelsen. Over tid kan dette forårsage smerte og skader, og du bliver nødt til at fjerne en effektiv øvelse fra dit program. Gør det rigtigt første gang til støtte for din sundhed og fitness mål.

Overvejelser

Du er ikke forventes at gå ind i et fitnesscenter og ved præcis hvad de skal gøre. Det er hvor eksperterne kommer. Hvis du ikke er sikker spørge på den rette teknik for visse klasser eller øvelser, bare. Tal med din cykel instruktør om, hvordan du indstiller cyklen til din krop før din første par indendørs cykling klasser. Spørg din trin instruktør hvor mange risers du skal bruge. Du kan også leje en personlig træner for et par sessioner til at konfigurere en vægt træning træning for dig og lære dig at udføre øvelser med den rigtige teknik.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com