Hvordan man laver en hårmaske til krøllet hår

Hvordan man laver en hårmaske til krøllet hår

Krøller synes at tage på et liv i deres egne, især i fugtigt vejr, men du kan styre dem med en hårmaske egnet til krøllet eller bølget hår. Naturlige olier kan ikke nå længden af en krøllet hår akslen, som de kan med glat hår. Det gør håret skørt, især hvis du farve dit hår. Gør dit eget hårmaske til krøllet hår og Forkæl dine krøller med fugt de har brug for. Krøller kan ikke være din bedste ven, men hvis du udvide dem en olivengren, de kan være din bedste aktiv.

Instruktioner

Hvordan man laver en hårmaske til krøllet hår

• Bland æg, olivenolie og ½ kop honning i en skål. Rør indtil blandet og anvende på dit hår. Wrap håret i en behandling cap eller badehætte og lad sidde i op til 8 timer.

• Sidder under et hår motorhjelmen i 20 minutter. Du kan sidde i en sauna eller wrap dit hår i en varm håndklæde, hvis du ikke har en hår motorhjelm. Varme kan maske til at trænge ind i dit hår follikler.

• Vaske dit hår med fugtgivende shampoo. Brug en shampoo til farvet hår, hvis du farve dit hår, så du kan beskytte farven sammen med dine krøller. Shampoo dit hår kun en gang om ugen for at holde krøllerne mod udtørring.

• Administrer dine krøller med en skyl eller leave-in behandling. Kombiner ¼ tsk honning med 1 liter vand i en flaske og ryst kraftigt. Anvende og køre en bred-tandet kam gennem håret til at distribuere.

• Del dine hår og fnug det i stil. Ikke Fortsæt med at køre en kam eller børste gennem håret, som det propaganderer krøller og får dem til at krus. Lad dit hår lufttørre eller brug en føntørrer med en diffuser.

• Tilføj en mosede bananer og mælk til en hjemmelavet maske til mere intense conditioning. Bruge de mosede bananer og mælk maske igen en måned eller direkte efter farve dit hår. Forlade denne maske på for 30 minutter og shampoo grundigt.

Tips & advarsler

  • Erstatte den honning og vand hår skyl beskrevet i trin 4 med olivenolie. Gnid et par dråber mellem dine håndflader og distribuere gennem dit hår. Gælder ikke for meget, eller det vil veje ned dit hår. Fjerne oprustning lejlighedsvis at give krøller bounce og vitalitet. Tilføje en del eddike til tre dele vand i en flaske. Gælder for dit hår og skyl. Hvis du løber tør for forsyninger, kan du erstatte ingredienser. Yoghurt kan erstatte mælk og avocado, mandel eller sesam frøolie kan erstatte olivenolie. Blond hår, erstatte eddike med citronsaft for at fjerne produkt oprustning. Købe forarbejdning caps i bulk på din lokale skønhed levering butik.
  • Vær forsigtig, udendørs når ved hjælp af krøllet hår skyl. Bier elsker dette skyl. For dem med fedtet eller kombination hud typer, anvende en afklarende ansigtsmaske eller andre acne behandling mens iført din hårmaske. Olivenolie kan tilstoppe porerne. Hvis masken kommer i øjnene, skylles grundigt med vand.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com