Hvordan at justere Look pedaler

En pioner inden for design af clipless cykel pedaler (pedaler, der ikke kræver tå-clips), ser cyklus pedaler stadig populære i dag blandt entusiaster og fagfolk mage [referencer 1]. Ligesom ski, ser pedaler binde fødderne pedal-platformen. Mere specifikt, en specialiseret sko outfitted med en spiken låse ind i pedalen bindende, fastsættelse af sko (og mund) på plads. Bindingen er justerbare, gør det muligt for en brugerdefineret pasform.

Instruktioner

• Lås cykel ind i en stationær træner, og montere en cykel. Sted hver fod i dets respektive Look pedal. Hvis du ikke har stationær cykel træner, tage din cykel for en kort køretur.

• Pedal cykel for op mod et minut. Gør opmærksom på, hvordan hver pedal føler. Hvis du føler nogen bevægelse mellem spiken og pedal, er pedal bindingen for løs.

• Låse en fod ad gangen fra pedalerne og stoppe. Dine fødder bør komme ud af hver pedal med lille indsats. Hvis du kæmper for at fjerne enten fod fra sin pedal, er pedal bindingen for stram. Mens en stram pedal bindende kan være fine til ridning, er at være i stand til at låse dine fødder i tid, som du kommer til et stop afgørende for din sikkerhed.

• Afbryde cyklen og finde skruen på bagsiden af pedalen. Der er en pil på begge sider af skruen, en markant (+) og anden (-).

• Brug en 3 mm unbrakonøgle-også en kaldet en hex skruenøgle- og drej skruen i den rigtige retning. Dreje skruen mod (+) vil tegn stramme bindingen. Dreje skruen mod tegnet (-) vil løsne det.

Tips & advarsler

  • Selv efter justering dit Look pedaler, bære din 3 mm Allen skruenøgle langs på din næste tur. Dette vil tillade dig at yderligere justere pedalerne, hvis nødvendigt.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com