Sådan oprettes en smal talje

Sådan oprettes en smal talje

Hvis du allerede er egnet, men din talje synes ikke så smal som du ønsker det skal være, kan du føler frustreret, at alle der arbejder ikke har givet dig den ideelle form. En af de mest populære muligheder er til at bære tøj, der skabe illusionen af en smal talje, men denne løsning ikke når det kommer til badetøj, lingeri og (naturligvis) nøgenhed. Den bedste mulighed er at arbejde ud af dele af kroppen end din talje og skabe flere muskler i disse områder. Toning dine skuldre, quadriceps og hofter, kan du oprette en permanent, smal Taljeret effekt, der ikke forsvinder når du tager dit tøj.

Instruktioner

Sådan oprettes en smal talje

• Stå oprejst. Dine fødder bør være omkring skulder-bredde fra hinanden og din bund bør være gemt under din rygsøjle, således at der er meget lidt krumning i ryggen.

• Visualisere din navle, bliver suget mod din nederste del af ryggen. Faktisk suge ikke i din mave-- men du kan guffe din bunden yderligere nedenunder du. Du bør holde denne udgør mindst 20 sekunder før frigivelsen. Gøre mindst 60 gentagelser. Dette kaldes "vakuum udgør", og vil tone din abs og mave.

Sådan oprettes en smal talje

Hold håndvægte niveau med dine skuldre. De skal være tunge nok til at gøre dig opmærksom på, at du løfte noget, men ikke så tungt, at du skal vride din krop til at løfte dem.

• Forlænge begge armene helt over dit hoved. Denne bevægelsen skal være langsom og stabil.

• Returnere dine hænder til skulderhøjde. Du kan gentage denne øvelse så mange gange som du ønsker. Det vil skabe bredere skuldre, som vil fremhæve lidenhed af din talje.

• Hold håndvægte i dine sider. Dine arme skal være afslappet og dine albuer bør ikke være anspændt eller låst.

• Flytte fødderne, så de er ikke mere end 6 inches fra hinanden. Hvis du har problemer med at vedligeholde din balance, du kan sprede dem længere, men de skal være så tæt sammen som muligt.

Sådan oprettes en smal talje

Bøj knæene, så de er over tæerne. Du kan gøre squat dybere ved at stikke ud af din bund.

• Vende tilbage til din oprindelige, stående stilling. Ved at holde fødderne tæt sammen, målretter du dine ydre lår. Brede skuldre og godt muscled ydre lår gør selv tyk waists ser smalle på en sund og fit person.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com