Hvordan at Have det sjovt på Finger Lakes Race Track

Hvordan at Have det sjovt på Finger Lakes Race Track

Hvis du bor i det vestlige New York eller planlægger en ferie i regionen Finger Lakes i staten New York, stop ved Finger Lakes Race Track i byen Farmington. Omtales som "Racinoet", kan du placere dine indsatser på din favorit hest ovenpå og prøv lykken på slots nedenunder!

Instruktioner

• Hvis du nyde live fuldblodsheste hestevæddeløb, vil du elske Finger Lakes Race Track i Farmington. April 17 begynder sæsonen 2009 live racing, med porte åbner klokken 11:00 ankommer tidligt; Snup en kop kaffe og danske nedenunder; hoved ovenpå for spændingen!

Spilleautomater er aplenty på Finger Lakes Race Track! Uanset om du spiller 1 cent, 2 cent, 5 cent eller 1,00 maskiner, er der 1.200 video spilleautomater at vælge imellem, herunder den populære Tiki fakkel, flammende 7 og Cleopatra. Gaming gulvet er åbent dagligt fra 10:00 til 02:00:00 Bare husk at spille ansvarligt... lade din købmand penge derhjemme!

• Jeg anbefaler spisning på Finger Lakes Race Track på all-you-can-eat buffet. Prisen er rimelig i betragtning af forskellige fødevarer. Jeg nyder især prime rib og fiske-og skaldyrsretter. Hvis det er bare en snack eller sandwich ønskede, har de en lille butik for at også.

• De bedste dage i Finger Lakes Race Track er fredag og lørdag. På disse aftener har sportsbar levende musikunderholdning. Der er altid noget sjovt sker her!

Tips & advarsler

  • Tag kun hvad du har råd til at tabe! Selvfølgelig har du bare en god en chance for at vinde som alle andre, men du kan ikke planlægge på det. Det er bare et spil; må ikke gå for BROKE!

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com