Hvordan du opretter et Budget-venlige Menu

Hvordan du opretter et Budget-venlige Menu

Mad er et element, som ikke kan fjernes fra dit budget; imidlertid kan omkostningerne reduceres med et budget-venlige menu. Du kan strække din mad dollars ved køb af varer på salg eller i bulk og vælge fødevarer, der kan gøre dobbelt told. Sæt dit budget, og blive mere kreative med dit måltid valg.

Instruktioner

• Anmeld og drage fordel af fødevaremarkedet. Når elementer du regelmæssigt bruger gå på salg, købe en større mængde end du normalt ville. Vælg de friske grøntsager og frugter, der er til salg til brug som småretter. Købe større mængder af kød til salg. Når du kommer hjem, opdele kødet og sætte det i fryseposer til stock fryseren. Klippe og bruge kuponer.

• Købe i løs vægt. Købe emner, du regelmæssigt bruger i bulk. Disse elementer omfatter ris, kartofler, krydderier og bønner. Køb de store dåser tomat sauce eller de store krukker af mayonnaise og pickles. Købe boxed pakker af konserves. For eksempel, er grøntsager, supper og tun fisk ofte tilgængelige i kasser, der holder otte dåser. Afhente den store pose saltkringler, nødder eller chips.

• Planlæg dine måltider, baseret på Butikssalg og den mad, du har i din fryser og spisekammer. Oprette en menu med måltider om ugen. Genkende hvad elementer kan gøre dobbelt told, bruges i ét måltid og derefter også som ingrediens i en anden.

• Gennemgå dine kogebøger for måltid idéer. Vælg måltider, der indeholder små mængder af kød blandet med andre ingredienser. Hakket oksekød kunne for eksempel bruges i farsbrød, fyldte peberfrugter, tacos eller frikadeller. Bøf kunne bruges i fajitas eller oksekød og broccoli. Gryderetter er en anden måde at kombinere kød og andre ingredienser til en tilfredsstillende måltid.

• Prøv at bruge hovedret fra aftenen før til næste dags frokost eller en side parabol for den næste aften middag. For eksempel, kan ristede kylling bruges til en kylling salat sandwich eller i en have salat. Frikadeller tilovers fra en italiensk middag kan bruges i frikadelle sandwich næste dag. Sidesten grønne bønner og andre grøntsager kan føjes til en salat.

• Eliminere omkostningerne ved at købe store-købte frosne måltider ved at gøre din egen madpakke eller andre hurtige måltider. Kog større dele af middagen, og adskille madrester i plastbeholdere. Holde dem i fryseren og tage dem ud, når det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Nedskrive elementer at behovet for udskiftning af når der er kun få tilbage i køleskab eller fryser eller spisekammer hylder.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com