Hvordan til at snøre Double-Tongued samtaler

Hvordan til at snøre Double-Tongued samtaler

Converse's Chuck Taylor linje af sneakers er igen blevet et populært valg blandt teenagere søger for at udtrykke sig gennem Taylors mange farvekombinationer. Dobbelt fer Chuck Taylors funktion materiale i to forskellige farver, med hver har sit eget sæt af øjet sløjfer og tungen. Én farve udgør det øverste tungen og indre sæt øjet loops, mens anden farven er den indre tungen og ydre række af øjet sløjfer. Med to separate sæt af øjet sløjfer er der flere måder at blonder dine sko.

Instruktioner

• Lace kun det inderste sæt øjet sløjfer for en standard look til dine sko. Den indre række øje sløjfer ligger hvor øjet sløjfer på en enkelt tungen par Chuck Taylors er, og når snøret alene, vil gøre din sko vises som en normal par tofarvet sneakers.

• Lace kun det ydre sæt af øjet sløjfer for en bredere look til din snøring. Det andet sæt af loops er sat bredere end snørrebånd på de fleste sko, og som et resultat dine snørebånd skal dække ikke bare toppen af skoen, men også ned sider af skoen. Denne snøring kan også være løsere end en indvendig snøring.

• Lace begge sæt øjet løkker helt at få mest muligt ud af dine dobbelt tunge sko. Prøv at bruge en anden farve blonder for hvert sæt af øjet sløjfer. Med to forskellige farver, vil sondringen mellem de to sæt af snørebånd være selvstændig.

• Bruge en kort blonder for lacing ydre blonder, og en fuld-længde blonder for indre snørebånd, for at kombinere de dobbelt-snøret look med stram snøring. Den kortere ydre blonder vil tillade sko at have dobbelt snøret udseendet af en fuldt strejkeramt par dobbelt tunger men vil stoppe nedenfor knude af sko, forhindrer den ydre knude i dækker den indre knude. Du vil ende med et par knob, med indre snørebånd knyttede ovenfor ydre snørebånd.

• Mix op stilen af din snøring til at ændre udseendet yderligere. Mens standard alternative side snøring kan se attraktive i sin egen ret, kan tilføje et sæt af snørebånd i en stil som bar snøring, hvor hver blonder rejser lige over tunger, i stedet for diagonalt på tværs af tunger, give din Chuck Taylor dobbelt tunger en unik stil.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com