Sådan køber du en hofteholder

Sådan køber du en strømpebånd bælte. Er der noget der siger sex mere end en kvinde iført en strømpebånd bælte? Når en fælles element til at bære, de er nu henvist til departementet lingeri og forbeholdt ser snarere end formål. Ser er en stor del af spænding i soveværelset, så gå til den. Købe en Hofteholder og bruge tips i denne guide til at gøre det lettere at glide ind i noget lidt mere behageligt.

Instruktioner

• Vælg et strømpebånd bælte, der gør du føler dig sexet. Selv om du er iført det for dig selv, gør vel vidende, det du ser gode projekter denne passiv sexiness følelse, der kan være "sanses" af andre. Hvis du prøve det og det gør du føler dig sexet, så er alt der tæller.

• Køb en god kvalitet strømpebånd bælte. Billigere bælter har tendens til at hænge og flytte rundt. Shop på en velrenommeret lingeri shop, som er respekteret for deres kvalitet og bede om og købe strømper, der er beregnet til at blive båret med strømpebånd bælte så godt.

• Prøv strømpebånd bælte før du køber hvis det er muligt. Hvis du bestiller fra en onlinebutik, Sørg for de har en tilbagesendelsespolitik, før du køber. Hvis det føles ubehageligt efter kun et par minutter, det sandsynligvis ikke vil få nogen bedre. Strømpeholdere lavet af silke eller satin er gode valg. I modsætning til populær tro, hofteholdere er relativt komfortabelt og kan være en fornøjelse at bære. Sørg for, at det du køber er komfortable fra få gå.

• Sikre, at du køber den rigtige størrelse. Dette er den mest almindelige fejl, kvinder gør når du køber en strømpebånd bælte. Det bør kunne justeres på bagsiden af en bh, passe LUN men ikke forårsage nogen buler.

• Undersøge hofteholder udførligt for holdbarhed. Hægter er normalt den første ting at bryde på dårligt lavet bælter. Stropperne bør også kunne indstilles som BH stropper giver mulighed for højdejusteringer og være relativt let at bruge, efter et par forsøg. Hvis det tager mere end det, skal du bede sælgeren om bistand. Hvis det er stadig vanskeligt efter hjælp, sætte den tilbage og prøv en anden.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com