RV parker i nærheden af Disneyland i Californien

RV parker i nærheden af Disneyland i Californien

Temaparken Disneyland i Anaheim, Californien, har tegning familier i området siden åbningen i 1955. Disneyland Parken er den eneste af Disney parkerne hele verden til at være designet af grundlæggeren Walt Disney. Heldigvis for RV entusiaster ønsker for at opleve magien i Disneyland, er en række luksuriøse RV parker fundet inden for et par miles af forlystelsesparken.

Anaheim Resort RV Park

Anaheim Resort RV Park er bekvemt placeret under en mile fra Disneyland og inden for en kort køretur fra en række af området 's andre attraktioner såsom Universal Studios Hollywood, Knott's Berry Farm og Catalina Island. En shuttle blade fra RV park til Disneyland hver 20 minutter. Swimmingpool, spabad, klubhus, Tøjvask og RV levering butik er nogle af hotellets faciliteter gæsterne nyde i parken. Hver af RV webstederne leveres som standard med elektrisk, kloak, vand, kabel-TV og internetadgang. Premium websteder er tilgængelige med pull-through adgang til at rumme store rigge.

Anaheim Resort R V Park110 vest midtvejs Dr.Anaheim, CA 92805714-774-3860anaheimresortrvpark.com

Anaheim RV Village

Anaheim RV Village er den største RV park i området med mere end 290 websteder. Disneyland Resort, Grove of Anaheim og Angel Stadium er nogle af de lokale attraktioner tæt ved. Parken har også en bred vifte af faciliteter, herunder swimmingpool, legeplads, familie center, propan service, dagligvarebutik, lagerfacilitet og grillplads. Anaheim RV Village tilbyder en række forskellige stilarter af overnatningsmuligheder fra budget kammeratlig tilbage-i steder til premium pull-through websteder stort nok til at rumme de største busser. Hvert af webstederne leveres som standard med 30 eller 50 amp electric, samt vand, kloak og trådløst Internet.

Anaheim RV Village333 West bolden Rd.Anaheim, CA 92805866-991-0103anaheimrvvillage.com

Anaheim Harbor RV Park

Anaheim Harbor RV Park er beliggende midt i Anaheim, i gåafstand fra indgangen til Disneyland Resort og inden for en 15 minutters kørsel fra Anaheim Angels stadion, Honda Center og det sydlige Californiens berømte strande. Gæsterne i parken nyde en opvarmet swimmingpool, vaskerum, minimarked, puttinggreen og video arcade, alle beliggende på stedet. De rummelige websteder er stor nok til at rumme 40-fods store-rigge og komme med elektrisk, kloak, kabel-TV, vand og internetadgang.

Anaheim Harbor RV Park1009 syd Harbor Blvd.Anaheim, CA 92805714-535-6495anaheimharborrvpark.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com