Profractional Laserbehandling af Acne ar

I fortiden, har acne ardannelse præsenteret en unik kosmetisk problem, da disse ar er typisk dybe depressioner dannet i huden. Heldigvis har er fremskridt i laserteknologi opstået med metoden ProFractional laser behandling for at reducere acne ar.

Funktioner

ProFractional er varemærke for en bestemt type laserteknologi, der anvendes i kosmetiske laser resurfacing procedurer. Laser microbeams mål kun de lokalisere "problem" hudområder, upåvirket det omgivende væv.

Sådan fungerer det

ProFractional Laserbehandling reducerer udseendet af acne ar ved at arbejde indefra og ud. Microbeams trænge ind i huden og stimulerer den naturlige helingsproces af hudceller, og udløse produktion af nye kollagen, som plumps og glatter ud af huden.

Procedure

En bedøvende creme kan anvendes på hud før behandling; smerte er lidt at ingen. ProFractional resurfacing sessioner spænder fra 15 til 30 minutter. Antallet af behandling sessioner kræves afhænger af hudens tilstand, men en til fire behandlinger er typisk.

Bivirkninger

For en til tre dage efter behandling, huden kan blive rød og føle solbrændt lidt. Patienter kan vende tilbage for at arbejde og begynde at bære makeup igen inden for 48 timer efter behandling.

Fordele

Acne ar er synligt reduceret, således at huden er vises glattere, strammere og mere jævnt tonet.

Resultater

Fuld resultater ProFractional laser resurfacing er ikke umiddelbar, men er tydeligt efter to til tre sessioner, fordelt tre til seks ugers mellemrum. Glattere og strammere hud bliver synligt efter flere sessioner, og de fulde æstetiske fordele er set otte til 12 uger efter den endelige samling.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com