Hvordan til at tabe vægt og Kick Start dit stofskifte

Hvordan til at tabe vægt og Kick Start dit stofskifte

Den bedste måde at tabe sig og kick start dit stofskifte er at vedtage et program, der omfatter strategiske, sund spise, en række hjerte-kar-øvelser og udfordrende styrketræning. I stedet for kun gøre en af de ting, som vil i sidste ende føre til vægttab resultater alligevel, vil afsætte dig selv til alle tre områder hjælpe dig tabe sig og rev op dit stofskifte på den sikreste og hurtigste måde.

Strategiske, sund spise

Spise mere frugt og grøntsager er en måde at undgå at føle som om du er på en diæt.

Spise den rigtige mad, som magre proteiner, er frugter, grøntsager og fuldkorn, en god start på ethvert vægttab plan. Spise den rigtige mad til den rigtige tid vil hjælpe dig se resultater hurtigere og vil efterlade dig energisk og tilfreds. Morgenmad er virkelig det vigtigste måltid på dagen, fordi det forhindrer overspisning for resten af dagen. Det kan omfatte en fuldkorns kulhydrat, en lav fedtfattig protein, et lavt fedt mejeriprodukter og en frugt eller grøntsag. Hele dagen, kan du prøve at spise små måltider, der omfatter en masse grøntsager, en nedsat mængde af mættet fedt og kolesterol, og lidt at ingen salt og sukker. Også undgå alkohol. Hvis dit daglige kalorieindtag er under dine daglige kaloriefattige brænde, vil du tabe.

Kardiovaskulær Trænings

Så længe din puls er forhøjet, brænder du kalorier.

Hvis du har aldrig udøvet før, start med at arbejde din vej op til 30 på hinanden følgende minutter af moderat hjerte-kar-aktivitet på et tidspunkt. Når kan du let fuldføre 30 minutter, begynde at spille med mellemrum. Variere din intensitet fra lav til medium til høj i hele deres 30 minut eller længere træning, eller hvis du har trænet i et stykke tid, veksler mellem kortere lav til høj intensitet træning. Undgå at kun gøre én type af hjerte-kar-motion og i stedet vælge for at arbejde på løbebåndet, cykel, stairclimber og eventuelle andre cardio maskine. Hvis du ikke kan lide maskiner, er gåture, løb, cykling, klatring og svømning alle store udendørs hjerte-kar-aktiviteter. Hjerte-kar-motion forbrænder kalorier og derfor gør det nemmere for dig at oprette en kalorie underskud hele dagen.

Styrketræning

Lad ikke frygten for Fyldemiddel op holde dig fra vægtløftning.

Selv om muskelopbygning virker mod hensigten til at tabe sig, i virkeligheden, er lean muskel en fedtforbrænder og en metabolisme booster. Fordi store muskelgrupper som ben, bryst og ryg, vil øge dit stofskifte hurtigere end små muskelgrupper der, fokusere på disse områder, når du først begynder at styrke tog. Prøv altid at arbejde dine muskler, indtil de er trætte og følge eventuelle hårde løft session med nogle magert protein som æg, kylling eller en lav-carb protein shake.

Ekstra hjælp

Tilføjer visse fødevarer og drikkevarer i din kost kan hjælpe med at afhente dit stofskifte. Koffein, som findes i kaffe og grøn te, varm mad, som cayenne peber og tabasco og ingefær, hvilket øger din kropstemperatur, er nyttigt metabolisme boostere.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke med din læge, før du starter en ny øvelsesprogram.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com