Liste over tilfangetagne konfødererede slaget flag

Liste over tilfangetagne konfødererede slaget flag

Selv om den amerikanske borgerkrig fandt sted 150 år siden, forbliver nogle konfødererede slaget flag fra at konflikten i hænderne på nogle stater i nord. Wisconsin, Illinois og Minnesota stadig holde i deres besiddelse en række flag, som blev erobret af tropper fra disse stater under Slaget af den amerikanske borgerkrig. Men i et skridt til at begynde, healing sår af nationen, USA 's regering returneres et stort antal af de flag, der blev afholdt af krigsministeriet i 1905. Disse afholdes i dag af museet for Konføderationen.

Wisconsin fanget flag

Wisconsin tropper erobrede en række flag i deres møder med konfødererede styrker. Wisconsin vendt nogle af de flag, der blev fanget af sine tropper til stater og museer i South for bevarelse. I dag dog Wisconsin stadig besidder og bevarer en række konfødererede slaget flag. Et af de mere berømte afholdt af Wisconsin er, at af en Tennessee regiment, som blev taget til fange i slaget ved Perryville, Kentucky, på 8 oktober 1862 af 1st Wisconsin regimentet. Dette flag er i øjeblikket udlejet til Tennessee State Museum i Nashville, Tennessee. Ud over flaget Tennessee holder Wisconsin stadig en række andre kamp flag herunder et flag, som blev erobret ved krigens slutning i Columbia, South Carolina.

Illinois fanget flag

Illinois tropper formået at komme i besiddelse af et stort antal slag flag som de kæmpede med konfødererede tropper. Blandt de flag, der er fanget af Illinois tropper er 1st nationale Sydstaternes flag og et stort antal slag flag. Disse er stadig i besiddelse af Illinois. Nogle af de mere berømte flag afholdt af Illinois er disse 1st nationale Sydstaternes flag lavet af Vaughn Flag Maker selskab. Ud over disse flag er slag flag tilhører Barlows batteri og The Robertson Cavaliers stadig i besiddelse af Illinois samt en række andre kamp flag. Illinois, ligesom Wisconsin, returneres nogle af de flag, som dets soldater havde erobret, men har fundet, at spørgsmålet stadig følelsesladede blandt sit folk.

Minnesota fanget flag

Minnesota har returneret et antal af de flag, som sine tropper havde fanget, men det holder stadig i sin besiddelse kampflag for 28 Virginia Infantry. Dette flag blev erobret af den 1st Minnesota i slaget ved Gettysburg, Pennsylvania på den tredje dag i slaget i 1863. Flaget er nu gemt med Minnesota Historical Society i et klima-kontrollerede særtilfælde. Flaget er tilgængelige til visning af offentligheden, hvis de kontakter Minnesota Historical Society.

Erobrede flag konserveret ved museet for Konføderationen

Efter handlinger af den amerikanske regering til at returnere de flag, der blev afholdt af krigsministeriet i 1905, Museum of Confederacy i Richmond, Virginia blev valgt til at bevare og vise de erobrede flag. Museum for Konføderationen begyndte sit flag præserveringsindsatsen i 1892, da de første erobrede kampflag var vendte mod syd. I dag giver Museum for Konføderationen offentligheden og interesserede forskere til at undersøge flag i sin besiddelse, efter aftale og gennem viser på sin museum gulve. Flag i besiddelse af museet for Konføderationen omfatter 47 Virginia Infantry og 3rd Florida infanteri.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com