Sådan ser godt i en Bikini

Hvis der er et stykke påklædning kvinder angst shopping for de fleste, er det den todelte badedragt. Der er måske ingen anden beklædningsgenstand, der viser off kroppen ganske afslørende saaledes. Kvinder overalt tilbringe meget tid, penge og bekymre sig om udfordringen i hvordan du ser godt ud i en bikini.

Instruktioner

• Vælg højre størrelse badedragt hen til lede artig. Måle inden du køber ind og ser på et størrelseshåndtag diagram til at få en idé om hvor du skal begynde. Ser for indsnit eller buler at fortælle dig en dragt er for lille og sagging og puckering at angive en dragt er for stor.

• Pick bikinier, der supplerer din figur. Glem dreng shorts, hvis du har tykt ben. Hvis du er bare lidt overvægtig, prøv en streng bikini. Hvis du ønsker dine ben synes længere, hente en bund der er høje klip. Hvis du ønsker at forkorte udseendet af din krop, så prøv en tankini.

• Få en tan før du bære din bikini. Uanset om du gør det den gammeldags måde med solens stråler eller ved hjælp af en sunless garvning produkt, vil du se bedre i din bikini hvis din hud er pænt Bruneret. Sørg for, din bikini er den du har garvet i at undgå de hvide linjer på din krop.

• Være opmærksom på at din hud før bikini sæson. Du ser godt ud i en bikini, hvis du har fjernet hår, afstødes og fugtes dine ben. Glem ikke at tage sig af dine armhuler. Disse typer af detaljer vil gå langt i opbygningen af din bikini-iført tillid.

• Matcher din bikini med tilbehør, der giver dig en total look. Solbriller, sandaler og en stor cover-up tilføje til din overordnede udseende. Prøv en sandal med en robust kilet hæl for at tilføje længde til dine ben.

• Se din kropsholdning, når iført en bikini. Altid stå med skuldrene tilbage, din brystet frem og din mave gemt når du går eller står. Kontroller, at du opretholde denne store kropsholdning når du sidder så godt. Aldrig nedturen, da dette kan skabe buler i selv meget slanke kvinder.

• Tone dine muskler før du slip på en bikini. Start en øvelsesprogram mange uger før din badedragt debut. Opmærksomme på sådanne brændpunkter som din øvre arme, mave og tush. Bruge lys håndholdt vægte, når du træner din overkrop, og lad grovhed arbejde ved at koncentrere sig om det nederste område. Din bikini vil se godt ud på en fast krop.

• Drop de ekstra par pounds før bikini shopping. Gøre det på den rigtige måde. Stick med en velafbalanceret nærende kostplan, der ikke falde til under 1.000 kalorier om dagen. Drik masser af vand for at holde ned din væske vægt og forbedre konsistensen af din hud.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com