Spar lak vs Spar urethan

Spar lak vs Spar urethan

Spar lak og spar urethan er to meget forskellige forbindelser. Den væsentligste forskel mellem to er spar lak vil i sidste ende chip eller kridt ud over tid, mens spar urethan vil opretholde en hård, skinnende overflade.

Spar lak

Spar lak er lavet med en base af naturlig olie som tung, hørfrø eller soja. Olien er kombineret med harpiks, opløsningsmidler, UV protector og Tørreanlæg til at oprette en skinnende overflade. Spar lak beskytter træet mod vand, varme, pletten og solvens misfarvning. Formuleringen af produktet tillader det at flytte med træ overalt i hver sæson. Det giver en rimelig modstandsdygtig overfor ridser. Spar lak skal genanvendes med jævne mellemrum, som det vil chip, flake eller kridt ud over tid.

Spar urethan

Spar urethan er et syntetisk produkt fremstillet enten som en vandbaseret eller olie-baseret produkt. Vand-baserede spar urethan har nem oprydning, mindre røg og tørrer i en kort periode. Olie-baserede spar urethan kræver flere timer mellem frakker. En tynd ansøgning er påkrævet for at forhindre drypper.

Ansøgning

Spar lak påføres en overflade med en blød hvid børste. Tørring tid mellem frakker er mindst 24 timer afhængig af klimaet. Flere tynde lag er forpligtet til at opnå en fast overflade.

Spar urethan anvendes på en overflade med en husstand pensel. Tørretid mellem frakker er så korte som 30 minutter afhængigt af klimaet. To til tre frakker er forpligtet til at opnå en fast overflade.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com