Hvad er Isopropyl Lanolate?

Isopropyl lanolate er lavet af lanolin i fåreuld. Det bruges i en bred vifte af kosmetik og produkter til personlig pleje som en emolient, ringbind og hud-conditioning agent.

Kemi

Isopropyl lanolate er en blanding af isopropylalkohol estere af lanolin syre. Specifikt, er isopropylalkohol lanolate fremstillet af lanolin syre esterificering med isopropylalkohol. Lanolin syre er afledt af lanolin, som er naturligt udvundet af fåreuld. Det har en Chemical Abstract Service eller CAS, antallet af 063393931.

Synonymer

Der er mange synonymer for isopropyl lanolate, herunder AmerlateP, Amerlate W, fedtsyre estere, lanolin, iso-Pr estere, iso-Pr estere lanolin fedtsyrer, Lanesta Sørensen, lanolic syre, isopropylalkohol ester, lanolin fedtsyre iso-Pr estere, lanolin syrer og isopropyl estere.

Fysiske egenskaber

Isopropyl lanolate er en blød, smøragtig solid. Det smelter ved den normale temperatur på huden, gør det muligt at være let absorberes ind i huden.

Bruger

Isopropyl lanolate er brugt som en blødgørende, smøremiddel, fortykningsmiddel og kobling agent i en bred vifte af kosmetiske og farmaceutiske anvendelser. Eksempler kan nævnes hudcremer, makeup fundamenter, lotion, solcremer og læbestifter. I læbestift, isopropylalkohol lanolate fungerer som et dispergens pigment.

Det kan også anvendes i salver, der behandler forbrændinger af huden, dermatitis, sprukken hud, hudafskrabninger, og andre hud sygdomme og irritationer.

Sundhed og sikkerhedsoplysninger

Ifølge den kosmetiske ingrediens anmeldelse ekspert Panel, som gennemgås og evalueres den videnskabelige data om isopropyl lanolate, er det sikker til brug i kosmetik og produkter til personlig pleje. Der var bekymring i en undersøgelse, der viste, at forekomsten af følsomhed i huden i to ud af 53 fag. Ifølge panelets rapport, men "menneskelige patch test med kosmetiske formuleringer indeholdende 6 og 14 procent isopropyl lanolate var meget lidt irriterende, og ingen af de tre formuleringer forårsaget allergisk kontakt sensibilisering." Den overordnede konklusion var, at industrien fortsat bør overvåge isopropyl lanolate hud-sensibiliserende potentiale.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com