Hvordan man laver en Cider Mill

Hvordan man laver en Cider Mill

Intet kan ganske sammenlignes med smag af friske, hjemmelavede cider. Mens du kan muligvis finde friske æblecider i et lokale landmænd marked det bliver aldrig helt så frisk som hvis du gjorde det selv. Gør din egen cider er ikke svært - det tager blot en cider mill og nogle æbler. Hvis du ved hvordan man bruger en hammer kan du endda gøre din egen cider mill, så vil du kunne nyde friske æblecider, når du ønsker.

Instruktioner

• Samle en træ kurv for at holde æblerne under presning. Oprette en kvadratisk ramme ud af stykker af 1 x 2 tommer hårdttræ og dækker fem af seks sider, forlader toppen af kurven åbent. Til at dække de sider, du kan enten bruge hårdttræ bestyrelser eller søm ned lameller af hårdttræ fordelt 1/16th af en tomme fra hinanden. Hvis du vælger at bruge plader af krydsfiner, du bliver nødt til at bore mange små huller i de fire sider af kurven.

• Oprette en kvadratisk ramme ved hjælp af hårdttræ 4 af 4s og 2 af 4s. Lå to af hårdttræ 4 af 4s ned på jorden og søm til dem to hårdttræ 2 af 4s - en i nærheden af toppen af 4 x 4 og en nær bunden. Gentag denne proces med de andre to 4-af-4s, så bruge de resterende 2 af 4s til at fuldføre rammen i form af en terning.

• Vedlægge toppen af hårdttræ ramme med sidesten 2-af-4s. Sikre alle leddene med lim eller L-beslag for ekstra stabilitet.

• Skære et drænhul i bunden af bakken metal nær et af hjørnerne ved hjælp af en elektrisk boremaskine eller skære et hak ud af fælgen med en nedstryger. Skub bakken metal i hårdttræ ramme og indstille træ kurven på toppen af det inde i rammen.

• Klippe tykke hårdttræ brættet ned til størrelse ved hjælp af en elektrisk bordrundsav. En gang skar, bør bestyrelsen være lige lille nok til at være lagt fladt inde træ kurven med tilstrækkelig plads omkring kanterne til at flytte op og ned.

• Rengøre og desinficere træ kurven, metal bakken og hårdttræ trykke bestyrelsen. Krat disse elementer med varmt sæbevand skyl derefter med en blanding af 1 spiseskefuld af blegemiddel opløst i en gallon af vand. Skyl grundigt blegemiddel blandingen før du bruger cider mill.

• Vask, kerne og skær æblerne, så Placer dem i træ kurven. For den bedste smag cider, bruge en kombination af en tredjedel søde æbler som Fuji eller Gala sorter, en tredjedel bittersød æbler som Somerset røde æbler, og en tredjedel skarpe smag æbler som Granny smede. Du kan vælge at sætte æblerne i et ostelærred sæk inden du lægger dem i træ kurven.

• Placer hårdttræ bestyrelsen oven på æblerne i træ kurven og Placer flaske jack oven på bordet i midten af kurven. For at gøre cider, krank flaske jack så det presser mod undersiden af toppen af træramme og udøver pres på bestyrelsen i træ kurven. Da æbler er knust, vil saften køre ud af hullerne i træ kurven ind i metal bakke og stream ud gennem hullet i bakken.

• Indsamle juice i en spand eller skål ved at placere det under hul i bakken metal. Opbevares i køleskab cider og gemme det i op til 10 dage.

Tips & advarsler

  • Andre typer af træ kan erstattes hårdttræ men træsorter som fyr kan afsmag smag af cider.
  • Kurv og presserende bord du bruge eneste træ, der har aldrig været behandlet med konserveringsmiddel.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com