Sådan oprettes slangekrøller uden et krøllejern

Sådan oprettes slangekrøller uden et krøllejern

Spiral slangekrøller er en smuk måde at skabe bløde, feminine frisurer. Processen også hjælper med at glatte kruset hår og tæmme ud af kontrol krøller. Føntørring håret helt og derefter bruge et krøllejern til at oprette låse er kedelig og skadeligt for håret tråde. Her er en metode, der er blidere på håret og vil oprette perfekte slangekrøller uden brug af krøllejern på alle.

Instruktioner

• Vask og tilstand håret ved hjælp af en krølle styrke shampoo og balsam. Wrap hår i et håndklæde i 5 minutter til at absorbere overskydende fugt.

• Brug en blød spids pagaj-børste eller detangling kam på hår, en sektion ad gangen, til at udjævne væk enhver knob eller snerrer.

• Arbejde krølle forbedre mousse i hele hele hovedet af hår. Starter med enderne og arbejde i sektioner, og derefter kam igennem fra kronen ned.

• Føntørre håret i 1 til 2 minutter på en medium indstilling ved hjælp af en diffusor vedhæftede fil eller selvstændig diffuser tørretumbler. Kradser lejlighedsvis med fingrene for at tilskynde curling. IKKE tørre håret helt. Den føntørring er simpelthen at holde håret fra dryppende; håret bør stadig være temmelig våd når du begynder at lave krøller.

• Start i nærheden af dit ansigt. Tag et - tommer hårlok, starter på hovedbunden, og enten twist afsnittet omkring en finger igen og igen, eller brug to hænder til at vende hår--hvad der fungerer bedst for dig. Drej indtil hele sektionen er snoet fra ende til hovedbunden.

• Hold i slutningen af den første strand, mens du vride en anden. Når du har to snoede tråde, bruge klo klip for at holde dem sammen. Hvis du har lag hår eller langt pandehår, skal du bruge et mindre klip for at holde disse kortere tråde sammen.

• Twist hår omkring ansigtet først. Arbejde hurtigt for at få alle de hår, snoede før det tørrer. Derefter adskille hår i ryggen i to sektioner. Twist 1-tommer låse ud af hvert afsnit, startende fra kronen og derefter går videre til lavere lag. Bruge så mange klip som nødvendigt for at sikre enderne.

• Efterlader håret i klip i 20 til 30 minutter for tyk, bølget og krøllet hår. Finere, ranke hår skal bruge 1 til 2 timer til at sætte krøller.

• Fjerne hår klip og kradser ender med fingrene. Som hår luft tørrer, kan du holde scrunching for at løsne krøller. Jo mere du ryste det op, mindre defineret slangekrøller og låse vil være.

• Styles som ønsket. Trække sider tilbage med hårspænder eller klip, eller kurven pandehår og sider tilbage for at oprette en afrundet 40s stil frisure. Snoet Engrandøje låse også tilføje skønhed og interesse til en updo.

Tips & advarsler

  • Sætte på en gammel bomuld eller flannel button-down skjorte, før du starter. En overdimensioneret, tykke skjorte kan gå lige over din arbejdstøj. Det bløde materiale rive ikke på dit hår som du arbejder, og vil absorbere overskydende fugt fra dine krøller. Det fungerer også som en barriere til at forhindre vand pletter eller hår produkt pletter på tøjet. Eksperimentere med krøller størrelser og tørretider. Vride mindre sektioner af hår vil gøre strammere krøller, og forlader drejninger klippet før de er helt tørre vil sætte i stærkere krøller. Snoet hår ser temmelig selv mens stadig tørring, så der er ingen grund til at blive hjemme hele dagen venter på dit hår til at krølle. Klip håret tilbage fra dit ansigt eller bruge farverige eller forskønnet hestehale indehavere til at holde drejninger på plads. Hvis du har en lang pendle, kan du bære klip i bilen, så tage dem ud for at frigive perfekt Engrandøje låse, når du ankommer til arbejde.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com