Hvordan man bære farve til foråret

Hvordan man bære farve til foråret

Foråret er tid af nye begyndelser. Foråret er en tid til at grave ud under disse klassiske vinter nuancer af sort og grå og lad din personlighed skinne igennem. Ikke bare smide på en pink tørklæde og kalder det godt. Puste nyt liv i din garderobe med farverige foråret adskiller.

Instruktioner

• Droppe den klassiske khaki trench coat og gå til en fed stænk af farve. Ændre reglerne og købe en trench coat i sjov foråret farver som kongeblå eller kelly green. Gøre en fashion statement med en polka dot trench coat, eller gå til et klassisk look med en sort eller navy blå trench coat med en stor, fed bælte. Bære en farverig rød trenchcoat og et par hæle, og du har fået en sofistikeret, sexet fest outfit til foråret.

• Usher i foråret med sprød, fed udseendet af hvidt på hvidt. Par hvide bonde bluse eller en sød dreng tee med et par hvide jeans eller straight-ben hvide bukser. Introducere nogle farve til dit look ved at tilføje en print tørklæde eller en klassisk navy blå bælte.

• Få hofte til den nautiske look. Opret din egen sejlads-tema outfit ved at blande navy blå og hvide adskiller og tilføje rød tilbehør. Wide-ben sailor bukser med et panel af knapper i front er altid populære omkring foråret, og du vil finde dem i klassiske farver som navy blå, rød og hvid.

• Hente nogle ballet hjemmesko eller funky flats. Gå til solid sort flats, en sort t-shirt og sorte bukser til at skabe en slanke monokromatiske farvepalet. Eller, mikse og matche en blå og hvid prikkede trøje med solide hvide bukser og en rød og hvid stribet par flats.

• Tror lyse forårsblomster! Store udskrifter er fantastisk til fanger opmærksomhed, mens små blomsterprint tendens til at have en slankende effekt. Bære en sød, blomster print A-line nederdel med en sweater sæt, og du har fået en stor fjeder outfit kan du kombinere med andre adskiller.

• Par klassiske pastel farver med neutrale nuancer. Blødgøre dit look med en romantisk, pink button-down bluse med bittesmå hvide polka prikker. Bringe din hud sund og naturlig glød ved at vælge fra lys nuancer af oliven, koraller og pink.

Tips & advarsler

  • Må ikke bære mørk-farvede eller trykte trusser, hvis du er iført hvide bukser.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com