Liste af ting at pakke til stranden

Liste af ting at pakke til stranden

Sommer ville ikke bare være komplet uden en tur til stranden. Den varme sol, bølger lapning på kysten, sand smuldrer under tæerne--alle er et indbydende opkald, der er svært at skrue ned. Pakning godt til stranden sikrer, at din tropisk drøm ikke forvandle til et ubehageligt varmt, klæbrig dag af elendighed. Disse elementer vil sikre, at du har det sjovt i solen.

Pakning liste

Solbriller, en hat og fortielser er afgørende for at beskytte dine øjne og hud mod solens skadelige blænding. En bred-skygget hat giver beskyttelse til din hovedbund og ansigt, mens en let bomuld shirt giver din hud en pause fra stråler uden at være kvælende.

Pakke solcreme, og anvende den gavmildt og ofte. Ifølge Mayo Clinic tager det 1 ounce af solcreme til korrekt dække din krop. Børn yngre end 6 måneder gamle bør ikke bruge solcreme, og alle andre skal bruge en bredspektret solcreme på mindst SPF 15.

Når solens stråler er på deres hotteste, vil du have et skyggefuldt sted at hvile. Bringe en paraply eller solen baldakin, som kan tilbyde et pusterum fra varmen. Hvis du har små børn, bringe en batteridrevet ventilator til at hjælpe dem med at forblive cool.

Tage en stor tæppe til at tjene som et sted for afslapning, spille, spise og læsning. En gammel soveværelse Talsmanden anlæg stor.

I stedet for emballage en stor Strandhåndklæde for hver person, tage flere små håndklæder. De optager ikke så meget plads i tasken, og de er den perfekte størrelse til tørring off.

Badedyr er sjov for alle aldre, og selv voksne nyde bygge omfattende sandskulpturer. Hvis du ikke har skovle eller spande, tage plastik skåle, kopper og store skeer. Spande kan tjene det dobbelte formål at transporterer nogle vand tilbage til bilen for at skylle sandet af fødderne i slutningen af dagen.

At være ude i solen og vandet betyder du kan dehydrere nemt, så tag masser af vand at drikke. Pack masser af snacks til at holde din energi går hele dagen lang, men må ikke pakke ting, der vil smelte nemt i varmen. Frugt, granola barer, jordnøddesmør crackers og nødder er sunde snacks, at pakke let og rejser godt.

Hvis gopler er et problem på stranden, pakke enten eddike eller kød tenderizer. Ifølge Dr. Paul Auerbach, kan begge disse medvirke til at reducere smerter i en vandmand Brod, når den anvendes på det pågældende websted.

Hvis du kan lide at læse, tage langs nogle magasiner eller bøger. Der er intet mere afslappende end læsning med lyden af havet i baggrunden.

Gåture langs stranden kan producere masser af skjulte skatte i form af skaller og sea glass. Bringe en baggie at gemme dine fund på turen hjem.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com