Hvordan man kan gøre & Design børn tøj

Hvordan man kan gøre & Design børn tøj

Børn går gennem tøj hurtigt, så picking up noget nyt hver gang de vokser fra en artikel i tøj kan blive dyrt. Overveje at gøre dine børns tøj med et par let at følge trin. Emner som letvægts jakker, skjorter og bukser er nem at designe og skabe med de rigtige værktøjer. Hvis du laver tøj til børn du kender, kan du endda få dem hjælpe dig med design-processen. De kan tilføje deres egne smag at de brikker, de vil bære.

Instruktioner

Hvordan man kan gøre og Design børn tøj

• Start skitsering dine ideer. Visualisere, hvad du ønsker for dine børn tøjdesign. Selv hvis du ikke er den bedste kunstner, du vil gøre det tøj selv, så du ved, hvilken retning du skal bevæge sig i. Skitsering en design før at sætte den i kraft kan du se billedet og måske forbedre det før introduktion. Du kan også eksperimentere med stof og farve ideer i din skitse og skrive enkle noter (såsom hvilken slags lukninger du ønsker at bruge) til dig, der vil gøre byggeprocessen nemmere.

• Samle dine materialer. Når du ved, hvad du designer, kan du vælge dine tekstiler. Naturligvis tages hensyn ting som hvis tøjet er for en dreng eller en pige, samt barnets alder. Sidstnævnte kommer i spil fordi snaps er lettere at arbejde med for et lille barn, mens knapper eller lynlåse kan arbejde for et barn på 6 år eller ældre. Tøj til yngre børn kan besidder vildt lyse farver og sjove trims ligesom ric-rac, mens ældre børn ligesom ting mere i harmoni med deres udvikling stil. Disse dage, selv 10-årige har en følelse af stil, så vælg tekstiler og hardware at afspejler.

• Oprette din mønster. Du vil først arbejde med en generel størrelsesskema for alder for barnet som du designe, eller tage målinger af barnet selv. Måle på tværs af ryggen. fra nakke til slutningen af talje (ned af barnets ryg); og længden af arme og ben, talje og høje kvinder. Efterlad en smule af rummet, så tøjet ikke snærende på barnet, hvilket gør det nemt for ham at flytte og spille. Nu hvor du har målinger, oprette dit eget mønster eller anvende dine målinger til et mønster, du finder online eller i en syning book.

• Få syning. Skære mønster i den struktur, du gerne vil arbejde med, og bruge en symaskine til obligation tekstiler. Skjorter og bukser er det nemmest at starte med at skære ud to mønstre og simpelthen sy dem sammen for at skabe en beklædningsgenstand, mens jakker eller cardigans vil være arbejdede fra én base mønster, (som omfatter overdelen). Du kan derefter tilføje ærmer jakke eller cardigan. Nederdele kan være opbygget det samme som skjorter eller bukser. Altid være sikker på at forlade værelset for bredere hems, hvis nødvendigt.

• Tilføje ekstramateriale til tøj. Nu hvor du har de færdige beklædningsgenstand, begynde at tilføje dine ekstramateriale. Knapper, snaps eller dekorationer kan alle anvendes for enden når det er klart, tøjet er en succes. Snaps og knapper virker bedst for børn i de fleste aldre og tillade dem at klæde eller klæde sig uden betydelig hjælp fra en voksen. Enhver dekoration, anvendt til tøj bør falde sammen med barnets alder, så afstå fra at placere knapper på en kjole til en 2-årig, da de kan være en risiko på grund af deres størrelse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com