Sådan finder du en Sports Agent

Sådan finder du en Sports Agent

Enhver atlet har behov for en sports agent skal gøre noget rigtigt. Men der er mange måder at gå galt, når det kommer til leje agent. En masse mennesker hævder at være agenter, og selv nogle af de legitime dem har været nuppe til korrupte eller urimelige politikker. Atleten bør være villig til at shoppe rundt og sammenligne de arbejde historier af agenter før du tilmelder noget.

Instruktioner

• Få referencer fra andre atleter i dit erhverv. Nogle agenter specialiserer sig i visse sportsgrene. Agenten, der får hans navn i sportsprogrammer mest kan ikke være bedst til din sport. College ressourcer kan også hjælpe med at identificere legitime agenter.

• Kontrollere en neutral kilde som Sports Agent register. Det har en lang liste af aktive agenter og deres klienter.

• Tale med så mange forskellige agenter som du kan. Spørg hver agent om hans fortid og nuværende klienter, hvilke bonusser eller frynsegoder var han i stand til at få de klienter, som andre agenter ikke kunne, og hvad han forventer af dig.

• Checke ind på baggrund af en agent. Hvis de er virkelig, hvad de påstår de er, vil agenten ikke have et problem med denne ansvarlig handling. Du skal også overveje, hvad agentens omdømme blandt forretningsfolk i din sport. For eksempel, har nogle agenter udviklet et ry for at holde deres kunder ud af træningslejre, indtil en kontrakt er underskrevet til hans tilfredshed. I nogle tilfælde, agenten og ejeren har en historie af dårlige forhandlinger, og hverken en er villig til at give efter for den anden. Dette kunne gøre livet ubehageligt for en atlet, der bare ønsker at spille.

Tips & advarsler

  • High school eller college atleter med college støtteberettigelse venstre er ikke tilladt at underskrive med en agent. I nogle sportsgrene, kan især baseball, en high school atlet, der ønsker mulighed for at deltage i college, men ved, han vil blive udarbejdet af en pro league, bevare en agent som "rådgiver". Spilleren kan ikke underskrive med agent eller acceptere nogen penge fra ham uden at miste college støtteberettigelse.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com