Hvordan man laver en hjemmelavet båd anker fortøjning

Hvordan man laver en hjemmelavet båd anker fortøjning

Essensen af en fortøjning er vægt. Knyttet til vægten er en fortøjning linje og knyttet til fortøjning linjen er en bøje. Vægt hviler på bunden, at bøje flåd på toppen og linjen forbinder dem. Samle en håndterbar vægt og har en fortøjning linje tilstrækkelig lang vil gøre en hjemmelavet fortøjning alternativ til konventionelle forankring. Ved hjælp af lette polypropylen linje i slutningen af linjen fortøjning gør fortøjning bøje hentning praktiske for "mindre sejlere."

Instruktioner

Hvordan man laver en hjemmelavet båd anker fortøjning

Forberede nylon linje ved at skære det til en længde. Den ideelle kabellængde til en fast fortøjning linje er tre til fem gange dybden af vand. Tillægge ene ende af nylon line ved hjælp af en enkelt carrick svinget 5 fødder af polypropylen.

Forberede den norske bøje ved at knytte ene ende af linjen polypropylen at hejse loop af bøje, enten med en bowline knude eller en øje splice. Åbn carabiner ved at trykke på midten og indsætte den åbne ende gennem de hejse loop af bøje.

Opstil de konkrete blokke, således at hullerne er justeret. Blonder den frie ende af nylon line gennem et hul i hver betonblok, drej til linjen tilbage på sig selv og binde den frie ende til linjen med en bowline knude, således at alle de konkrete blokke er knyttet til den ene ende af linjen og norske bøje til den anden.

• Indstil fortøjning system ved at indlæse den i din båd og tage det til den placering, hvor du ønsker at fortøje båden. Har din assistent lavere--ikke drop--de konkrete blokke, der er snøret til rebet over rælingen og sænke dem til bunden. Mark placeringen som en lokalitet i GPS.

• Indstille den norske bøje over siden af din båd. At bruge fortøjning, bruge en båd krog til at løfte den norske bøje ud af vandet og vedhæfte din båd fortøjning linje til carabiner, derefter sætte bøje tilbage over rælingen. Din båd vil nu være forankret til fortøjning bøje.

Tips & advarsler

  • Holde en ekstra norske bøje og karabinhage varebeholdning i din garage, i tilfælde af at bøje er ødelagt ved en tilfældighed eller en forbigående båd. GPS vil føre dig til placeringen og den polypropylen rope vil være flydende på overfladen.
  • Altid være sikker på at du har tilladelse til at lokalisere en fortøjning på et bestemt punkt i en flod eller sø. Vandløbsnære rettigheder af jordejerne støder op til indre farvande strækker sig normalt fra kysten til midten af kroppen af vand. Hvis ejeren af tilstødende arealer er en tilstand eller National Park, check med en Ranger.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com