Sports Camp stipendier

Sports Camp stipendier

Sportslejre er normalt sommer programmer til rådighed til børn i alderen 4 og 18, der fokuserer på en bestemt sportsgren som svømning, fodbold, tennis, baseball eller golf. Sportslejre finder sted på forskellige steder i hele landet og enten tilbydes som dagen lejre, som er programmer, der kører i løbet af dagen men ikke tilbyder kost og logi eller all inclusive-lejre, der kræver sleepover fremmøde på lejren. Selv om sportslejre kan være dyrt, tilbyder mange stipendier for at mindske den økonomiske byrde for deltagere, der har brug for finansiel bistand.

Nike svømme lejre

Tilbydes på forskellige steder i hele landet, Nike svømme lejre er hosted af firmaet atletisk og er tilgængelige som dagen lejre, forlænget dag lejre og natten lejre. Forbedret slagtilfælde teknik er det primære fokus gennem positiv konkurrence og coaching for børn i alderen 10-18. Legater er til rådighed til campister, der viser finansielle behov.

Nike svømme lejre750 Lindaro St. nr. 220San Rafael, CA, 94901800-645-3226ussportscamps.com

NBC lejre

NBC lejre, tidligere nordvest Basketball Camp, tilbyder sommer sportsprogrammer for basketball, fodbold og volleyball. Lejrene er tilgængelige i flere stater og både udvidet dagen og natten lejre. Stipendier er tilgængelige for studerende, der viser finansielle behov.

NBC lejre10003 N. Division Suite 100Spokane, WA 99218509-466-4690nbccamps.com/

Sammamish Bibelen Camp Association (SAMBICA)

SAMBICA er en ikke-konfessionel kristen lejr, der tilbyder flere sommer programmer, herunder sportslejre at funktionen vandreture, svømning og vandski. Legater er til rådighed til campister, der vise økonomiske behov og indsende en anbefaling fra en troværdig kilde. De fleste stipendier samlede ikke mere end 50 procent af samlede lejr.

SAMBICA4114 W søen Sammamish Parkway SEBellevue, WA 98008425-746-9110sambica.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com